a n n a   l a r s s o N

Behöver du en ny hemsida?

Med utgångspunkt i funktion och med känsla för design kan jag hjälpa dig att utforma och designa hemsidan precis så som du vill ha den! Jag har tidigare erfarenhet av både personliga hemsidor och webbshoppar. 

Jag har utvecklat och designat hemsidorna utefter kundens önskemål och behov. Lämnar gärna referenser!

HEMSIDA

LEDARSKAP / säljcoachning / projektledning

Behöver du hjälp med att driva ditt företag framåt? Behöver du någon som kan se nya möjligheter och staka ut vägen? Behöver du hjälp med styrning, effektivisering eller någon som coachar dina säljare och maximerar resultaten? Jag är en naturlig ledare med känsla för människor som kan coacha medarbetare mot tydligt uppsatta mål. Jag kan även hitta brister och styrkor och hjälpa dig utveckla ditt företag.

Har du målet klart men har svårt att se vägen dit? Jag har genom mina år som egen företagare utvecklat en fingertoppskänsla vad gäller att hitta de bästa vägarna att ta sig från A till B mot ett uppsatt mål. Oavsett typ av problem så kan jag hjälpa dig att hitta lösningarna och vad för hjälpmedel vi behöver på vägen.  

design

Behöver du hjälp med produktdesign? Under åtta år designade jag fyra smyckeskollektioner per år utifrån säsongens färger, material och trender samt  i linje med varumärkets stil och kvaliteér. Moderiktiga smycken för den medvetna kvinnan och mannen. För att se mer - hör gärna av dig!

Jag kan även designa och projektleda bygget av tex mässmontrar eller barnrum. Har referenser!

inredning och designprojekt

KREATIVA LÖSNINGAR

Har du målet klart men har svårt att se vägen dit? Jag har genom mina år som egen företagare utvecklat en fingertoppskänsla vad gäller att hitta de bästa vägarna att ta sig från A till B mot ett uppsatt mål. Oavsett typ av problem så kan jag hjälpa dig att hitta lösningarna och vad för hjälpmedel vi behöver på vägen.  

engelska

Behöver du utveckla din engelska eller få något översatt? Jag är utbildad Engelskalärare upp till gymnasienivå. Jag kan erbjuda både läxläsning, individuella lektioner eller översättningar till förmånliga priser. Ring eller maila mig så berättar jag mer!

Behöver du hjälp med designen, layouten eller temat för ditt bröllop eller fest? Jag har på liten budget och utifrån klientens önskan designat både inbjudningar men även bordslayout och inredning i festlokalen. Hör av dig för bilder och referenser!