fbpx

Regnskogens hemligheter visar oss vägen tillbaka till kontakten med Jorden

IN ENGLISH BELOW

Vi är så glada att bjuda in dig till denna möjlighet att lära oss mer om Amazonas, regnskogen som är hem för miljontals helande växter. Här finns en rikedom och ett överflöd som vida överstiger det som vi med förfäran ser regnskogen skövlas för idag – timmer, betesmarker och jakt efter olja och mineraler hotar allt levande, inte bara i Amazonas utan hela planeten.

Tänk om vi kunde skifta sättet att se på Amazonas, att upptäcka den Edens trädgård som den är för hela mänskligheten. Att förstå att regnskogen behöver bevaras och förvaltas, inte bara för att är livsnödvändig för syre, vatten och balansen för allt liv på planeten, utan för att hela mänskligheten skulle tjäna så mycket mer på att lära sig använda dess medicinalväxter och urfolkens ceremoniella kunskaper.

22-24 juli kommer Richard Aguayo till Sverige och Stockholm för att dela de kunskaper han själv samlat under 35 år då han arbetat med healers, lärare och ledare från Perus urfolk som är förvaltare och beskyddare av Moder Jord.

Vi hälsar dig varmt välkommen till

Föreläsning online 22 juli 18.30 – 20.30 – ingen anmälan krävs, länk nedan

Två dagars workshop på Livsuniversitetet, Väddö fredag 23 och lördag 24 juli. Du kan välja att delta en eller båda dagar.

Ceremoni livesänd från Amazonas med böner och Ikaros lördag kväll 24 juli. Online eller tillsammans med oss på Väddö LÄS MER

FÖRELÄSNING ONLINE 22 JULI 18.30

Välkommen till en unik föreläsning där Richard Aguayo kommer att dela med sig av sina förfäders och förmödrars visdom och helandetekniker från de höga Anderna och den orörda Amazonas regnskog i Peru.

Vi kommer att få veta varför de avlägsna områdena där Perus urfolk bor, kallas för de största och viktigaste medicinska trädgårdarna på vår planet.

Detta kommer att bli en oförglömlig kväll för oss att komma närmare naturen och att lära av visdomen från urfolken i Peru, urfolken som är de sista beskyddarna och förvaltarna av Moder Jords bevarade kunskap.

Under föreläsningen kommer Richard Aguayo att presentera den längre utbildning han planerar att starta i Europa, preliminärt i Stockholm/Väddö i September 2021.

Möjlighet finns att bidra med valfri donation till Richard Aguayo.

Föreläsningen livestreamas på Zoom. Ingen anmälan krävs för att delta online.

Länk till onlineföreläsning 22 juli 18.30

https://us02web.zoom.us/j/89493768285

Meeting ID: 894 9376 8285

WORKSHOP AMAZONAS – VÅR PLANETS ÖRTAGÅRD

Livsuniversitetet på Väddö fredag 23 juli – lördag 24 juli

Sedan skapelsens början har Amazonas regnskog varit en plats där helande medicinska och ceremoniella kunskaper bevarats. Amazonas miljontals träd och ekosystem har stor betydelse för vår planet. Här finns en skatt av mångfald och överflöd av; frukt, blommor, rötter, växter och träd – med helande krafter.

Under två fantastiska dagar kommer Richard Aguayo att dela med sig av kunskaper som han har fått från healers i peruanska Amazonas, lärare från urfolk som har vandrat i denna natur under hela sitt liv. Människor som känner till regnskogens alla hemligheter eftersom de är beroende av den för sin mat, överlevnad, hälsa och planetens balans.

Amazonas regnskog, Mother Jungle, är urfolkens källa till energi och visdom, som gör att de har enorm kunskap om vår egen skapelse, vår planet och universum.

Välkommen till två hela dagar där du får ta del av denna visdom från urfolk i Amazonas – kunskaper som så väl behövs i vår tid!

Det finns möjlighet att delta en eller båda dagar.

TIDER OCH TEMAN

Fredag 23 juli tid 10-17 med lunchpaus

  • Heliga platser i det orörda Amazonas
  • Ceremoniella och helande frukter och blommor från Amazonas

Lunch, fika och middag ingår samt kvällsceremoni vid elden 19-21

Fredag kväll

Kom ut till Väddö fredag kväll och var med på eldceremonin 19-21 utan kostnad. Stanna över och var med på workshop på lördag!

Lördag 24 juli 9-17 med lunchpaus

  • Heliga, helande och ceremoniella växter, rötter och fröer från Amazonas
  • Visdom, traditioner, medicin och kunskap från urfolk och healers i Amazonas

Lunch, fika och middag ingår samt ceremonikväll livesänd från Amazonas

CEREMONI LÖRDAG KVÄLL ÖPPEN FÖR ALLA

Lördag kväll 19-21: Avslutningsceremoni Böner och Ikaros med gruppen Bora, Amazonasflodens beskyddare, livesänd från Amazonas.

Välkommen att delta tillsammans med oss i livesändningen från Väddö!

Du behöver inte ha deltagit i workshopen för att komma, men vi önskar en anmälan från dig. Ceremonin är donationsbaserad.

PRAKTISK INFORMATION

Mat: Lunch, middag och fika serveras till självkostnadspris. Vegetarisk/vegansk mat med glutenfria alternativ.

Pris för mat 500 kr för två dagar, 300 kr/dag endagsbiljett.

Anmälan krävs för deltagande.

Donation för Workshop: Workshop och ceremoni betalas med valfri summa som donation till Richard Aguayo via Paypal eller bankkonto. Du får betaluppgifter när vi ses på workshopen.

För övernattning på Väddö kan plats i delat rum/sovsal bokas för 250 kr. Ta med egna sängkläder.

Resa till Väddö fredag morgon: buss 626 från Danderyds sjukhus mot Norrtälje är framme 9.55 vid Väddö Kyrka

Boka din biljett till Workshop på Väddö här:

https://simplesignup.se/events/181975

Mer information om Richard Aguayo och Pachamamaschool

https://pachamamaschool.org

Varmt välkommen till oförglömliga dagar på Väddö!


IN ENGLISH


Since our creation, the Amazon rainforest has kept incredible medicinal and ceremonial secrets. This unique and pristine forest has millions of trees and ecological systems of great importance for our planet, with the greatest diversity of fruits, flowers, roots, plants, trees and medicinal lianas.In this exclusive seminar, Richard Aguayo will share the teachings he has received from great Maestros of the Peruvian Amazon, native healers who have been walking in this dense nature throughout their whole lives and on which they depend their food, health, and happiness…Mother Jungle is their main source of energy and wisdom, which allows them to know about our own creation, our planet and the universe.Warmly welcome to two full days of unique teachings at Livsuniversitetet, Väddö!


Friday July 23 10 AM to 17 PM including lunch break


– Energetic and healing shrines in the pristine Amazon
– Ceremonial and healing fruits and flowers from the Pristine Amazon
Dinner and an evening ceremony by the fireside

Saturday July 24 23 9 AM to 17 PM including lunch break


– Sacred healing and ceremonial plants, roots, seeds and vines from the pristine Amazon
– The sacred wisdom of healers and Maestros of the Amazon
Dinner

Saturday night 19.00 Closing ceremony Prayers and Ikaros with the Amazon Bora native people
Registration is required for participation.


Lunch, dinner and coffee/tea/snacks are served at cost price – vegetarian food with gluten-free options. 
Price for food SEK 500 for two days, SEK 300 / day one-day ticket.


The workshop is paid for with any amount as a donation to Richard Aguayo via Paypal or bank account. You will receive payment information at the workshop.


For overnight stays on Väddö, please bring your own bedding. Shared rooms only, price 250 SEK

About Richard Aguayo: www.pachamamaschool.org