fbpx

DIN VILDA LÄNGTAN!
Retreat för kreativa kvinnor med stora drömmar
i Ammarnäs 23-26 juni 2020!

För dig som är egen företagare och vill ta dig själv och ditt kreativa uttryck till nästa nivå eller står i startgroparna för att starta eget – den här veckan får du gå på djupet inåt i din egen sanning och samtidigt inspirationen du behöver för att kunna ta nästa steg ut i världen!

Varmt välkommen till Ammarnäs där vi tar hjälp av bergen, naturen och Moder Jord att låta vår längtan hitta sitt största uttryck!

Du får möta dig själv med hjälp av trumma och samisk jojk på fjället. Du får uppleva att det är ljust dygnet runt – vi tar Midnattssolen till hjälp att lysa vår väg till vår högsta kallelse och att göra våra visioner tydliga. Vi delar och inspireras av varandra i en cirkel av kreativa systrar med vilda visioner och hjälper varandra att ge göra drömmarna till verklighet.

Vi ägnar förmiddagarna åt praktiskt arbete där du får inspiration och övningar för att komma till nästa nivå i ditt kreativa uttryck och ditt företag.

Vi ägnar eftermiddagarna åt ceremoni och naturupplevelser. Kvällarna och nätterna är Din egen och Midnattssolens tid!

Vi bor bekvämt på hotell/vandrarhem och gör dagsturer till fots.

Denna retreat är för dig som:

Har eget företag på hel-eller deltid eller står i startgroparna för att starta

Vill ta din personliga utveckling, din kreativa kraft och ditt företag till nästa nivå

Känner kallelsen och längtan till naturen och Moder Jord

Vill uppleva och lära dig mer om visdomen om naturen som den uttrycks genom världens ursprungsbefolkningar

Känner kallelsen till gammal kunskap, ceremonier och mystik

Är redo att säga JA till att kliva in i ledarskapet över ditt liv och kliva fram i världen och dela dina gåvor i ditt högsta uttryck

Har fysiska förutsättningar att vandra några kilometer per dag i fjällterräng

Du kanske inte vet HUR dina gåvor, din längtan och din kallelse ska komma till uttryck. Du kanske jobbar på och har ingen ANING om vad nästa steg i ditt företag kan bli. Men du vet ATT du inte längre kan hålla kraften tillbaka. Du vet att tiden är inne, tiden är nu. Det är dags att kliva fram, att dela din gåva med världen. Och du längtar efter gemenskap med andra som känner detsamma!

Skicka en ansökan via mail till anna@annalarsson.org och berätta om dig själv, ditt kreativa uttryck och dina företagsplaner, samt vad du hoppas få ut av retreaten så snart som möjligt och senast 1 april.

Pris för utbildning 5900 kr exkl moms som faktureras ditt företag.

Mat och boendepaket 2745 kr inklusive moms som betalas på plats till Ammarnäs värdshus. Här ingår tre nätter på hotell, frukost, lunchpaket som vi tar med ut på fjället samt tre á la carte-middagar när vi kommer tillbaka på kvällen. Enkelrumstillägg 575:-.

Om du inte kör egen bil till Ammarnäs, boka resa till och från Skellefteå när du fått ok från oss att du har en plats. Vi samordnar transport till och från Skellefteå med bil, avresa 23 juni tisdag morgon 8.00. Vi räknar med att vara tillbaka i Skellefteå senast 16.00 på fredag 26 juni.