fbpx

Retreat för kreativa kvinnor med stora drömmar i Ammarnäs 27-30 juni 2023!

För dig som är egen företagare och vill ta dig själv och ditt kreativa uttryck till nästa nivå eller står i startgroparna för att starta eget – den här veckan får du gå på djupet inåt i din egen sanning och samtidigt inspirationen du behöver för att kunna ta nästa steg ut i världen.Varmt välkommen till Ammarnäs där vi tar hjälp av bergen, naturen och Moder Jord att låta vår längtan hitta sitt största uttryck!

Du får möta dig själv med hjälp av trumma och samisk jojk på fjället. Du får uppleva att det är ljust dygnet runt – vi tar Midnattssolen till hjälp att lysa vår väg till vår högsta kallelse och att göra våra visioner tydliga. Vi delar och inspireras av varandra i en cirkel av kreativa systrar med vilda visioner och hjälper varandra att ge göra drömmarna till verklighet.

Vi ägnar förmiddagarna åt praktiskt arbete där du får inspiration och övningar för att komma till nästa nivå i ditt kreativa uttryck och ditt företag. Vi ägnar eftermiddagarna åt ceremoni och naturupplevelser. Kvällarna och nätterna är Din egen och Midnattssolens tid!

Vi bor i stuga/vandrarhem inne i Ammarnäs och gör dagsturer till fots. Denna retreat är för dig som:

*Har eget företag på hel-eller deltid eller står i startgroparna för att starta


*Vill ta din personliga utveckling, din kreativa kraft och ditt företag till nästa nivå


*Känner kallelsen och längtan till naturen och Moder Jord


*Vill uppleva och lära dig mer om visdomen om naturen som den uttrycks genom världens urfolk


*Känner kallelsen till gammal kunskap, ceremonier och mystik


*Är redo att säga JA till att kliva in i ledarskapet över ditt liv och kliva fram i världen och dela dina gåvor i ditt högsta uttryck


*Har fysiska förutsättningar att vandra några kilometer per dag i fjällterräng


Du kanske inte vet HUR dina gåvor, din längtan och din kallelse ska komma till uttryck. Du kanske jobbar på och har ingen aning om vad nästa steg i ditt företag kan bli. Men du vet ATT du inte längre kan hålla kraften tillbaka. Du vet att tiden är inne, tiden är nu. Det är dags att kliva fram, att dela din gåva med världen. Och du längtar efter gemenskap med andra som känner detsamma!

BOKNING OCH BETALNING

Skicka en ansökan via mail till anna@annalarsson.org och berätta om dig själv, ditt kreativa uttryck och dina företagsplaner, samt vad du hoppas få ut av retreaten så snart som möjligt. Endast sex platser, så boka redan nu.Pris för utbildning 6000 kr exkl moms som faktureras ditt företag.

BOKA BOENDE
För att göra resan så prisvärd som möjligt bokar du boende på egen hand. Vi tipsar om Ammarnäs bästa stugor, hotell och vandrarhem när du bokar, så att du hittar ett alternativ som passar din budget.

RESA TILL AMMARNÄS

Om du inte reser direkt till Ammarnäs på egen hand kan du boka resa till Skellefteå och åka bil med Anna Larsson från Skellefteå (tre platser). Avresa från Skellefteå tisdag morgon 7.00. Vi räknar med att vara tillbaka i Skellefteå senast 16.00 på fredag.

Vi börjar med gemensam lunch 12:00 på tisdag 27 juni i Ammarnäs. Vi avslutar senast 11:00 på fredag 30 juni. Var snäll och planera din resa så att du är i Ammarnäs i god tid på tisdag och inte behöver gå innan vi stänger cirkeln på fredag.

BOKNINGSREGLER

Vi behöver din ansökan så fort som möjligt och senast 15 maj. Det är högsäsong i Ammarnäs, och det är viktigt att du bokar ditt boende samtidigt som du anmäler dig till kursen för att få bästa pris.När du tackar ja till en plats är anmälan bindande. Undantaget är vid sjukdom och då kan läkarintyg behöva visas.

OM ANNA LARSSON OCH ULRIKA PERSSON

Vi som håller i detta event är Anna Larsson, Skellefteå, som håller i utbildningen och Ulrika Persson, som är vår vägvisare i Ammarnäs.Anna utbildar, stöttar och inspirerar kvinnor som vill förändra världen genom ett medvetet ledarskap.Ulrika brinner för att dela den samiska historien, kulturen och andligheten med världen.Vår gemensamma vision är att vi med hjälp av visdom och kunskap från världens urfolk, inspirerade av deras relation till naturen tillsammans skapar en medveten värld!

Varmt välkommen till en vecka att hämta kraft och inspiration från för dina nästa steg i din personliga utveckling, i företaget, och för resten av ditt liv!