fbpx

Det är vår stora glädje att få bjuda in dig att delta i en helig ceremoni med förfädernas böner och vackra helande Ikaros – sånger från Amazonas regnskog. En vacker kväll vid Sommar- och Vintersolståndet där vi tillsammans hjälper till att öppna en portal för en ny soluppgång – en annan framtid för vår planet.

I alla tider tider har den heliga Amazonfloden varit en källa till liv, rening och enorm visdom för alla i Amazonas djungel. Flodens ande renar regnskogen och vår planet. För många healers är floden också förknippat med den livgivande ormen Anacondas ande och de utför ceremonier och invigningar i dess välsignade vatten.

Att skydda denna heliga och enorma flod har alltid varit det andliga uppdraget för Boras, en av de äldsta av Amazonas grupper. Många av deras ceremonier, helande sånger, deras Ikaros, har som sin huvudsakliga inspiration att förena kropp och själ med det helande vattnet i denna stora flod. När de står i förbindelse till Amazonflodens ande, kan de resa i universum … till det universella livgivande vattnets essens.

Vintersolståndet på södra halvklotet och sommarsolståndet på norra halvklotet är ett heligt ögonblick för många på Jorden inklusive Boras.

En tid på året som markerar förändring och början på något nytt, ett heligt ögonblick av förening av de södra krafterna på planeten med krafterna i norr. Denna underbara ceremoni full av heliga sånger och Ikaros kommer att fokusera på att hjälpa människor att uppleva ljuset från Mama Anaconda som hjälper oss att komma i rätt relation till Amazonasflodens ande – det livgivande vattnet som är förutsättningen för allt liv på vår vackra planet.

De kommer att dela sina vackra och helande böner och Ikaros till hela världen så att vi tillsammans kan skapa “En ny soluppgång” – en ny väg för planeten och dess invånare.

Ceremonin livesänds från hjärtat av Amazonfloden Lördag 24 juli 19:00

BETALNING GENOM DONATION

Som en gåva i utbyte kan du donera valfri summa via Paypal

https://paypal.me/PachaMamaSchool

Paypal: pachamama@pachamamaschool.org

Om du vill bli Patreon och bidra till crowdfunding av detta projekt med en liten donation varje månad, skulle vi vara mycket tacksamma. Vårt mål är att kunna erbjuda ännu fler möten mellan healers från Peru och västvärlden.

Alla pengar från Patreon används för att täcka kostnaderna för evenemang; teknisk utrustning, resor, ersättning till våra healers som delar sin kunskap och deras familjer. Läs mer på Patreons hemsida: https://www.patreon.com/fromtheheartofperu

LÄNK TILL LIVESÄNDNINGEN

Eventet livesänds via Zoom på denna länk

https://us02web.zoom.us/j/81653538065