fbpx

Upplev en eldceremoni vid fullmåne i Skellefteå torsdag 4 maj!


Välkommen till en kväll som öppnar upp för ett annat sätt att se på och uppleva naturen.
En kväll att hämta kraft inför helgen, våren som kommer – ja resten av livet.
Vi som bor i Skellefteå har otroligt vacker natur längs älven, som vi kanske ofta tar för given. Detta blir en möjlighet att mötas på ett annat sätt – vid elden, vid vattnet, på jorden.
Du får veta mer om äldre traditioners olika ceremonier, och veta mer om den relation till naturen själv som vi i modern tid glömt bort. Under kvällen blir du också vägledd i en meditativ ceremoni med trumma. Inga förkunskaper behövs.
Efter ceremonin fikar vi tillsammans vid elden, och kan dela våra upplevelser.

Torsdag 4 maj
Tid: 18.00 -20.00
Plats: Rovöns parkering. Kom i tid, så vi 18:00 kan gå tillsammans till eldplatsen.
Pris: 350 kr inkl moms
Anmälan: senast onsdag 3 maj via bokningslänken eller mail.

BOKA PLATS: 

https://simplesignup.se/event/203121


Betalning 350 kr till Swish 1234-002135. Märk betalningen med ditt namn.
Önskas faktura, skicka ett mail till anna@annalarsson.org. Återbetalning endast vid inställt evenemang, platsen kan överlåtas till en vän vid förhinder.


Ta med: Eget fika, gärna termos med varm dryck, kläder efter väder, sittunderlag och egen trumma eller skallra om du har en!
Vi är utomhus hela kvällen, så ta med varma kläder.
Vi håller visionen att det blir en vacker kväll! Vid oväder flyttar vi fram evenemanget.


OM ANNA LARSSON
Anna Larsson bor i Skellefteå och är författare till boken ”Skönhetens Väg – att leva med medvetenhet och mening”, och är värd för Podcasten ”Skönhetens Väg – Hopp för en ny tid”.
Anna Larsson är socionom och utbildar inom ledarskap för kvinnor som vill göra större skillnad i världen. Anna brinner för att se en mer medveten värld skapas.Anna Larssons utbildningskoncept Skönhetens Väg bygger på traditionell visdom från äldre kulturer och modern beteendevetenskap, som bjuder in till att vara medskapare för en ny värld som bygger på samarbete mellan människor i harmoni med naturens krafter.