fbpx

Vi har glädjen att berätta att Mama Selmira från Shipibo i Amazonas snart kommer till Skellefteå: 29 oktober – 2 november!

Mama Selmira håller workshop lördag och söndag 30-31 oktober (*SÖNDAG ÄR FULLBOKAD*), donation 120 Euro per dag, bokas via denna länk:

https://simplesignup.se/event/184449

Du kan boka tid för en egen healingsession måndag 1/11 eller tisdag 2/11 (donation 90 Euro) via denna länk:

https://calendly.com/annalarssonskonhetensvag

Boka också in ceremonikväll söndag 31 oktober kl 19.00 – kostnadsfritt och alla är välkomna! Mer info längre ner.

Anna Larsson och Mama Selmira

Mama Selmira berättar att hon har väntat i mer än 60 år på kallelsen att dela sin visdom som en del av den gamla profetian, att västvärlden och sydamerikanska ursprungsbefolkningarnas visdom ska mötas.

Nu har hon fått kallelsen från Spirit att tiden är inne. Därför har hon tackat ja till inbjudan att komma till Europa och dela den fantastiska kunskap om healing och ceremonier som hon har samlat under ett liv som healer i Amazonas.

Mama Selmira kommer tillsammans med Richard Aguayo och hans son Rodrigo Aguayo från Peru som tolkar till engelska. Richard har dedikerat sitt liv till att sprida visdomen från ursprungsbefolkningarna i Sydamerika till oss i Västvärlden, som en del av den gamla profetians uppfyllelse att tiden för oss att mötas är nu.

Om du känner att du vill svara på kallelsen att möta Mama Selmira i Skellefteå i oktober så är du varmt välkommen! Att möta Mama Selmira är som att möta hela Amazonas med dess färger, liv och sprudlande energi… Det är svårt att beskriva upplevelsen av att vara med på workshop och healing med ord. Känns det rätt för dig – boka din plats redan idag. Här kommer all praktisk information, och mer info om innehåll finns längre ner:

WORKSHOP
Workshop lördag och söndag 30-31 oktober
Lokal IOGT gården i Skellefteå, Kanalgatan/Magasingränd
Lördag 10.00 – 17.00 ”The Emotional Body” donation 120 euro
*FULLBOKAD* Söndag 10.00 – 17.00 ”The Sacred Circle of Women” donation 120 euro

Donation för båda dagar 220 euro betalas på plats med kort

Länk till bokning av workshop: https://simplesignup.se/event/184449

TA MED PÅ WORKSHOP
Ta med egen lunch och fika, kaffe och te finns på plats. Ta med liggunderlag, filt ev kudde och ha mjuka oömma kläder.
Ha tröja eller skjorta (ej långklänning) som kan öppnas upp så att Mama Selmira kommer åt att göra en ceremoniell målning på magen och bröstkorgen, om du väljer detta (givetvis ett frivilligt moment). Ta med en handduk som kan skydda kläderna från färg.

Vi undanber oss gåvor och presenter till Mama Selmira – hon har inte plats i resväskan! Ge hellre en extra donation eller handla av hantverket som gåva till henne.

BOKNING

Du bokar plats via länken ovan. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till en vän vid ändrade planer. Vid förkylningssymtom samma dag stannar du givetvis hemma och din donation är då frivillig.

BETALNING
Betalning av donation för Workshop sker med kort på plats, alternativt jämna kontanter i Euro. Det kommer att finnas tyger, smycken och hantverk från Shipibo att köpa som också ger ett bidrag direkt till familjerna. Det är ett tillfälle till unika julklappar och födelsedagspresenter…
Även hantverk betalas med kort. OBS! Inga svenska kontanter, ingen Swish – endast kortbetalning.

Ditt bidrag är en donation och intäkterna går till omkostnader och resa för Mama Selmira, Richard och Rodrigo Aguayo. Betalningen för hantverket går direkt tillbaka till Shipibo- familjerna i Peru. Vi som arrangerar eventet i Sverige gör detta ideellt.

FÖR DIG SOM RESER
Boende ordnar du på egen hand, lokalen för Workshop ligger centralt i Skellefteå på promenadavstånd från centrala hotell som Malmia och Stadshotellet. Lunch och fika att ta med kan köpas på ICA Torget.
Parkeringar finns runtom i centrala Skellefteå.

WORKSHOP THE EMOTIONAL BODY – LÖRDAG 30 OKTOBER

Länk till bokning: https://simplesignup.se/event/184449

Shipibo healers från Amazonas ser och arbetar med vår energikropp. Trauman kan skapa obalans i vår livsenergi. Detta återspeglas i våra känslor och handlingar och kan ofta leda till rädsla, skuld, ilska och sjukdom. Energikroppen är bron mellan vår fysiska kropp och själen. Trauman och blockeringar kan vi ärva från våra förfäder generationer bakåt… och nu är tiden inne att hela detta, att befria vår ”lineage”, oss själva och kommande generationer, från dessa blockeringar.

I denna ceremoniella workshop kommer Mama Selmira att dela med sig av kärnan i Shipibos visdom, hur vi kan rena energikroppen. Det kommer att bli en dag fylld av healing genom hennes Ikaros – heliga sånger. Hon röker sin ceremoniella pipa med den helande tobaken Mapacho, och hon kommer att måla ceremoniella målningar på deltagarna, med hjälp av en naturlig färg som har använts av Amazonas urfolk i tusentals år. Dagen kommer att vara fylld av ceremoniella övningar som hjälper oss oss att gå in i ett tillstånd av harmoni med både med naturen och med universum som omger oss.

Mama Selmira målar med icke-permanenta ”färger” av frukter från Amazonas. (Vi som deltar kan välja mellan att måla med naturfärger som bara varar några timmar och en annan som kan vara upp till 7 dagar)

Det kommer också att bli tid för dans och rörelse under ledning av ceremoniella sånger av underbara Mama Selmira från Amazonas.

*FULLBOKAD *THE SACRED CIRCLE OF WOMEN – SÖNDAG 31 OKTOBER

Länk till bokning: https://simplesignup.se/event/184449

Mama Selmira kommer på söndag att hålla en unik ceremoni för kvinnor, en helig cirkel av kvinnors medicin!

Många av de sjukdomar och fysiska problem vi upplever kommer från en energimässig obalans som kan manifesteras känslomässigt, mentalt och andligt. Detta kan leda till blockeringar av den andliga-sexuella nivån.

I denna kraftfulla cirkel av heliga kvinnliga energier kommer deltagarna att lära sig böner och danser från Amazonas för att hjälpa oss öppna upp blockerad energi. Därefter kommer Mama Selmira att måla med helande naturliga frukter från Amazonas regnskog  på magen vid platsen för livmodern, heliga geometriska mönster, ”Ikaros”, som hjälper oss återställa balansen mellan den kvinnliga sidan och den manliga sidan i vår livsenergi.

Medan hon röker helig Mapacho medicintobak och  sjunger sina helande Ikaros sånger, kommer Mama Selmira att göra en rening och balansering av den sexuella energin, vilket kommer att hjälpa till att återställa den balansen mellan de andra energinivåerna, såsom den emotionella, andliga och mentala. Det underlättar för oss att fullt ut uppleva den fulla kraften i vår livsenergi, och därmed uppleva en högre medvetenhet.

PRIVATA SESSIONER

Länk till bokning av privat session: https://calendly.com/annalarssonskonhetensvag

Det finns en unik möjlighet att få en privat healingsession med Mama Selmira. Privata sessioner är 45 minuter och donationen som rekommenderas är minst 90 euro som betalas med kort. Lediga tider finns fredag 29 oktober (fullbokat), måndag 1 november och tisdag 2 november. Inga sessioner ges under workshop-dagarna.

Mama Selmira kommer att arbeta på energiplan med blockeringar i ditt energifält. Du får berätta (på engelska) vad du vill ha hjälp med. Mama Selmira använder tobaksrök i ceremoniellt syfte, och hon kommer sjunga helande, heliga sånger – IKAROS. Du ligger ner med kläderna på under behandlingen.

Mama Selmira vill hjälpa oss att hitta läkning för trauma, sorger och sjukdomar som vi bär med oss sedan vi föddes, eller till och med tidigare. Denna privata helande session är ett unikt tillfälle för Mama Selmira att interagera direkt med trauma och sjukdomar och kunna göra en djup läkning med energier från naturen och kosmos som en källa att hämta kraft ifrån.

 Under healingen kommer hon att sjunga Ikaros (heliga sånger) som ett sätt att komma i kontakt med de helande energierna från Amazonas … från dess helande träd, växter, blommor samt de heliga djuren och fåglarna. De är hennes helande andliga guider.

Som en del av läkningsprocessen kommer hon också att använda andra naturliga element, såsom den heliga tobaken, naturliga växter-frön-blommor och andra verktyg som hon kommer att ta med sig från sin Medicinal Garden i Amazonas regnskog.

Detta är en möjlighet att komma i harmoni med vår andliga kraft, harmoni och balansera vår livsenergi och därmed balans med livets och universums högre energier.

VIKTIG INFO INNAN DU BOKAR

  • Betalning av donation sker med kort eller jämna kontanter i EURO. Ej Swish, ej svenska kontanter.
  • Ta inte med gåvor till Mama Selmira (hon har inte plats i resväskan) utan hellre en extra donation i euro.
  • Har du allergi eller astma behöver du veta att Mama Selmira blåser tobaksrök under sessionerna, och i huset bor två katter.
  • Observera adressen Morkullevägen 37 i Skellefteå Sessionerna sker hemma hos Anna Larsson på Sunnanå i Skellefteå. Sessionen med Mama Selmira är på Morkullevägen 37, inte samma lokal som workshop
  • KOM I TID! Eftersom sessionen bara är 45 minuter är det viktigt att du kommer på bokad tid.
  • Anmälan är bindande. Vid ändrade planer kan du ge tiden till en vän eller betala donationen oavsett. Detta är en donation till arbetet i Amazonas och betalar besökarnas resa och omkostnader så pengarna behövs. Blir du sjuk samma dag, är donationen frivillig.
  • Inför en session kan du ställa frågor och berätta vad du vill ha hjälp med. Mama Selmira pratar spanska men Richard tolkar till engelska.
  • Bokning endast via denna länk (ej mail/telefon) https://calendly.com/annalarssonskonhetensvag
Anna Larsson ceremoni

CEREMONI FÖR AMAZONAS


Söndagkväll 31 oktober kl 19 -21 håller Mama Selmira en ceremoni för Amazonas som är kostnadsfri och öppen för alla som vill, i mån av plats i lokalen, utan att trängsel uppstår. Samma lokal som workshop – IOGT gården i Skellefteå. Ingen föranmälan eller bokning behövs.

Till denna ceremoni är alla välkomna, våra familjer, barn och våra föräldrar, alla som vill träffa Mama Selmira och gemensamt delta i en ceremoni för Amazonas. Vi tar med en egen gåva i form av en kvist/blomma från en krukväxt hemifrån eller kvist från naturen (inte en köpt blomma.) Vi kommer att samla blommorna och kvistarna i en korg och Mama Selmira kommer att hålla ceremonin på sitt eget språk. Hon kommer också att sjunga de heliga sångerna, Ikaros, de traditionella helande sångerna från Amazonas.

Det kommer att bli en otroligt kraftfull ceremoni – en upplevelse för livet!
Din närvaro i ceremonin och din intention om det högsta bästa för Moder Jord är så värdefull. Det är så otroligt stort att Mama Selmira gör den långa resan hit, så det känns väldigt bra att vi kommer att kunna välkomna alla som vill till en ceremoni där alla också kan bidra med vad vi kan till Amazonas – och därmed till världen!

Ceremonin är gratis och öppen för alla, i mån av plats i lokalen.

TID: Söndag 31 oktober 19.00 – 21.00. Vi öppnar 18.45, kom i tid!

PLATS: IOGT-gården, Kanalgatan/Magasingränd i centrala Skellefteå

PRIS: gratis! Du kommer att få info om hur du kan donera pengar till Amazonas, men det är helt frivilligt! Din närvaro vid ceremonin och din intention om det högsta bästa för Moder Jord är tillräckligt.

TA MED: en kvist eller blomma från krukväxt eller naturen

ANMÄLAN: ingen förhandsbokning av plats, kom i tid!

BETALNING: Donation eller köp av hantverk betalas med kort eller kontanter i Euro. OBS! Inga svenska kontanter, ingen Swish, endast kortbetalning!

LÄS MER OM MAMA SELMIRA

Mama Selmira says:

When I was just a small girl, the elder Shipibo healers said to me:

”The sparkling sunrises in the great Amazon forest will bring you much joy and peace and the long moments you will spend enjoying the sound of the beautiful Amazon River will bring you wisdom. Keep these voices of nature inside you, and one day you will speak on behalf of them to the world. Your mission in life is to be the voice and the healing strength of Sacha Mama, our Mother Jungle”.

The Mama of the Amazon

Mama Selmira is part of a small group of old Shipibo healers. They are an enigmatic group of Amazonian natives who are well known as ’The Astral Travelers’. Doña Selmira, or Mama Selmira as she’s known, has been waiting more than 60 years to carry out the prophecy of the Elders. Now she has heard from her spirits and they have given her permission to share this wisdom. Mama Selmira has accepted an invitation to make this trip to Europe, so that she can share her incredible world of ceremonies teachings and incredible healing.

Mama Selmira smoking

Mama Selmira is an amazing woman and a master in the use of the sacred Amazon Pipe which is only smoked during healing ceremonies using the divine Mapacho-wild Tobacco found only in the heart of the Amazon Rainforest.

She is also a unique keeper of the ancient Ikaros, or curative songs, that she sings when she ’paints’ on people’s bodies during ceremony. Afterwards the receivers of this special ritual will enter into an intense time of healing and extraordinary joy and spiritual growth.

Ceremony

Mama Selmira has been carrying out these healing ceremonies since she was a little girl and this has enabled her to become truly skilled at these body paintings. The ’paint’ is made using only natural fruits and plants which she collects from the most isolated areas of the green Amazon. The painted designs are gorgeous, they are perfectly symmetrical and painted onto important energetic areas of the body, allowing a mysterious healing process to take place through a deep inter-connection of the curative energies of both nature and the cosmos.

(These paintings can remain on the body of a person for up to 7-15 days, fading gradually over time)

During her trip to Europe, Mama Selmira will lovingly share the traditional Shipibo ceremonies, painting mystical designs onto the bodies of the participants to heal and restore our energy of life.

Läs mer och se fler bilder på Richard Aguayos hemsida http://pachamamaschool.org