fbpx

Personliga ceremonier

En oförglömlig dag eller kväll där vi firar livet, Dig och Dina vänner tillsammans!

Den holistiska traditionen från världens ursprungsbefolkningar innehåller mängder av kraftfulla verktyg som hjälper oss att leva liv i harmoni med oss själva och naturen.
Ceremonier är ett möte mellan den synliga och den osynliga världen. Vi går bortom det vi uppfattar med våra fem sinnen och möter livets mirakulösa kraft inom oss själva, i en upplevelse bortom tankar och ord.

En ceremoni eller retreatdag kan utformas individuellt efter Era önskemål. En ceremonikväll med eldceremoni kan vara en gåva till en vän som fyller jämna år. Vi kan utforma en Retreat som vila och återhämtning för dig och dina närmaste eller en oförglömlig Möhippa, där den blivande bruden står i fokus, och vi väcker den kvinnliga kraften hos alla som är med!

Det blir en oförglömlig dag som kommer att ladda dig med kraft, energi och känslan av din egen magi!

Jag kan också hjälpa dig att skriva en kortare text eller personlig inkallan till en namngivningsceremoni, ett brudpar eller en borgerlig begravning som du själv kan läsa upp. 

Personliga ceremonier med Anna Larsson

Ceremonikväll

Tänk dig att du samlas med några vänner framför elden för att landa i dig själv, släppa alla yttre krav och ge utrymme för att skapa ett lugn inuti. I en trumresa blir du guidad att se och få insikter om vad du behöver i ditt liv just nu. Det blir en kväll som räcker mycket längre än de tre timmar vi är tillsammans. En kväll som kan bli en klangbotten att hämta kraft och glädje ur resten av sommaren!

Anna Larsson tänder eld.

Retreatdag

Tänk dig en dag eller eftermiddag där du får ge Dig själv tid att möta dig själv och hämta kraft i en trygg grupp tillsammans med dina närmaste vänner och/eller din partner. Under dagen finns tid för vila, reflektion och meditation men också vägledning där du kan få perspektiv på din livssituation just nu. Vi kommer att göra en guidad resa med trumma där du får möta aspekter av dig själv du hittills varit omedveten om. Dagen avslutas med en tacksägelseceremoni vid elden. Det blir en dag att hämta kraft och glädje ur resten av ditt liv!

Anna Larsson trummar.

Möhippa eller tjejkväll

För en vän som ska gifta sig, som fyller jämt, går i pension, eller för att fira den kvinnliga kraften!för en vän som ska gifta sig, som fyller jämt, går i pension, eller för att fira den kvinnliga kraften! Med hjälp av ceremonier, shamansk trumresa, eldceremoni och magiska gudinnekort väcker vi de fyra aspekterna av den kvinnliga kraften:

  • Den unga flickan
  • Modern
  • Den Vilda kvinnan
  • Den Visa kvinnan 

Det blir en oförglömlig dag för den blivande bruden, jubilaren och för alla som är med! När den kvinnliga kraften vaknar väcker den vårt mod, vår styrka och medvetenhet. Denna dag förändrar dig och världen inifrån och ut! Det blir ett firande vars kraft, glädje och styrka varar livet ut!

möhippa, rosa rosor

Namngivningsceremoni

Det finns också möjlighet att boka en namngivningsceremoni för ett barn.
namngivningsceremoni barnfötter

Borgerlig vigsel

En ceremoni kan vara en del av en borgerlig vigsel – med trumma och eld kan vi öppna ett Heligt Rum och kalla in de fyra riktningarna inför vigselceremonin.
Anna Larsson är borgerlig vigselförrättare

Förnyelse av löften

Vi kan utifrån era önskemål göra en ceremoni för att förnya era löften. Passar er som varit gifta ett tag och så här i efterhand önskar att ni hade firat mer rejält när ni gifte er. En anledning att fira kärleken, fira livet, er själva och en anledning att fira med vännerna i sommar!
Förnya löften, vigselringar

Borgerlig begravning eller minnesstund

Genom att välja borgerlig ceremoniförrättare får ni som anhöriga frihet att skapa en ceremoni i enlighet med den avlidnes eller familjens önskemål. På så sätt kan avskedet bli ett ljust minne. Läs mer om begravningsceremonier här

rosa nejlikor - borgerlig begravning

Boka ceremoni

Varmt välkommen att kontakta mig via mail anna@annalarsson.org och berätta mer om Dina önskemål! Bor vi alltför långt ifrån varandra kan jag hjälpa dig att skriva en kortare text eller personlig inkallan till en namngivningsceremoni, ett brudpar eller en borgerlig begravning som du själv kan läsa upp.