fbpx

Varmt välkommen till en heldagsutbildning på vackra Stiftsgården i Skellefteå med Anette Strömquist, LaBranche, och Anna Larsson, Skönhetens Väg.
Vi vill bjuda in dig för att mötas och dela kunskap och erfarenheter. Framförallt vill vi skapa ett utrymme för dig att möta dig själv och ditt ledarskap.
Under förmiddagen erbjuder vi en workshop om Själens Intelligens, där du får konkreta övningar och verktyg att använda i din egen verksamhet.

Efter en gemensam lunch i Stiftsgårdens restaurang har vi under eftermiddagen en workshop där vi väver samman yttre och inre ledarskap. Under vägledning får du göra en meditativ övning för att komma i kontakt med din egen kreativitet och intuitiva kunskap. Även från detta pass kommer du att få verktyg som du kan använda flera gånger och ta vidare i sammanhang där du verkar.

Om Själens Intelligens
SQ är själens intelligens som är unik för människan. Den ger oss möjlighet att söka och hitta en djupare känsla för livets mening och för vår plats i ”det större”. När vi leder och lever i ett ledarskap utifrån själen ger vi plats för hela oss själva och vår inneboende kraft. SQ är en intelligens som är lika viktig som IQ, vår intellektuella intelligens och EQ, vår emotionella intelligens. När du har tillgång till och bejakar dessa tre intelligenser kan du leva och leda fullt ut.

Vår inbjudan till dig
Det vi vill säga Dig är att Du har tillgång till en outforskad skattkammare.
En källa av kärlek, lust, kreativitet, flöde och energi.
Den här källan eller skattkammaren gömmer sig ofta och vi behöver stilla oss för att hitta den. När Du hittar den, kommer Du att leva och leda utifrån den Du är, med det Du har och känna att Du har allt du behöver. Som ledare finns flera dimensioner som Du under den här dagen kommer utforska, applicera och äga.

Är det en dag för dig?
Detta är en utbildningsdag på tema ledarskap som är öppen för alla. Du behöver alltså inte ha en chefsposition för att delta, utan en önskan att utveckla dig själv och ditt ledarskap.
Varmt välkommen till en inspirerande dag!

Om Anette Strömquist
Anette Strömquist, Skellefteå, är organisationskonsult och certifierad PCC-coach med ett genuint intresse att hjälpa människor att hitta sin fulla potential och kraft för att nå önskade resultat. Anette blandar de yttre affärerna med de inre mjuka värdena för att deltagarna ska få tillgång till hela sitt ledarskap. Med ledord som framgångsrik, hållbar och lönsam utvecklar Anette ledare, arbetsgrupper och utbildningsdeltagare från hela landet.

Om Anna Larsson
Anna Larsson är socionom och utbildar inom ledarskap för kvinnor som vill göra större skillnad i världen. Anna Larsson bor i Skellefteå och är författare till boken Skönhetens Väg – att leva med medvetenhet och mening, och är värd för Podcasten Skönhetens Väg – Hopp för en ny tid. Anna Larssons utbildningskoncept Skönhetens Väg bygger på traditionell visdom från äldre kulturer och modern beteendevetenskap.

Praktisk information
Vi möts på Stiftsgården fredag 25 augusti kl 9.00 – 16.00.
Utbildningsdagen kostar 2900 kr exkl moms och i priset ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch. Meddela ev. önskemål om kost i samband med bokning. Boka plats via länken eller skicka ett mail.
Vi behöver din bokning senast 25 juli.

Ingen återbetalning vid förhinder, platsen kan dock överlåtas till en kollega eller vän.
Det finns möjligheter att övernatta på Stiftsgården för dig som reser. Övernattning bokas på egen hand.

Varmt välkommen till en inspirerande dag!

BOKA PLATS HÄR

https://simplesignup.se/event/203082