fbpx

Jag fyller år 6 november! Det firar jag med att berätta att Skönhetens Väg har blivit en bok som i dagarna är på väg till provtryck. Jag kan inte säga exakt är den blir tillgänglig att köpa, men det handlar om några veckor!

Äntligen får jag dela med mig av detta, så idag vill jag ge dig inledningen av boken. Trevlig läsning! Länken hittar du här

Boken kommer finnas att beställa på min hemsida, Bokus, Adlibris och andra som säljer böcker på nätet, och jag kommer låta dig veta i nyhetsbrev och sociala medier när det är dags!

Vill du redan nu förhandsboka ett signerat exemplar, skicka ett mail med din postadress till anna@annalarsson.org.

Ett signerat ex kostar 249 kr + frakt 59 kr och betalas med totalt 308 kr till Swish 1234-00 21 35 märk betalningen ”Boken Skönhetens Väg”. Då skickar jag dig boken så snart jag har den i min hand!

Om du vill ge en gåva till världen så önskar jag ett bidrag till End Ecocide Sweden.

Jag har som du säkert vet en del av mitt hjärta i Sydamerika och Amazonas.

Alla vet vad som står på spel om det som pågår i Amazonas får fortsätta. En lag som gör Ecocid till ett brott mot mänskligheten skulle förändra spelplanen för vad som sker inte bara i Amazonas utan även på många andra platser i världen och naturligtvis också här i Sverige.


Det finns enormt mycket att vinna och en förändring kan gå väldigt fort om lagen går igenom. Ju fler vi blir som gör det medvetet, desto närmare kommer vi.

En lag som jämställer ecocid med folkmord kommer att ställa ansvariga personligen till svars. Det kommer inte längre att gå att gömma sig bakom företag eller komma undan med böter och vite. Vilket snabbt skulle göra att investerare kommer att vilja satsa på hållbara projekt i stället för gruv-och oljeindustri i Amazonas.

Min övertygelse är att en lag mot Ecocide som tillägg till Romstadgan är något som kan ena mänskligheten i vår tid.

En lag som kriminaliserar storskalig miljöförstöring på internationell nivå skulle

  • förändra hela spelplanen för världsekonomin.
  • göra att investerare riktar blicken från Amazonas och gruvindustrin till solenergi och andra lösningar.
  • ta oss snabbare mot målen i Parisavtalet och Agenda 2030.
  • ta världen närmare en förståelse av och ett erkännande av naturens rättigheter.
  • få västvärlden att vända sig till urfolken för deras kunskaper om att leva hållbart och bevara biologisk mångfald
  • De som inte har förståelse för naturen har förståelse för vad som händer i Internationella Brottsdomstolen om förstörelsen inte upphör.

Ingen är emot en lagstiftning mot ecocide. Men de flesta vet ännu inte att den här möjligheten finns, vilken gamechanger det är och att det finns inom räckhåll, i vår tid. Så kan vi hjälpas åt att dela denna kunskap så gör vi det ännu mer möjligt.

Så det viktigaste du kan ge är din tid, att läsa mer och dela idén och möjligheten.

All info finns på endecocide.se

Jag har skrivit om ecocide och Naturens Rättigheter på bloggen som du hittar här

BLI MEDLEM: Om du brinner för frågan och tror att föreningen är en bra aktör – bli medlem! Stöd oss med valfritt belopp beroende på hur mycket du vill och kan bidra med just nu: 200, 500 eller 800 kr per år.

DONERA: Med varje gåva du ger till End Ecocide Sweden stödjer du vårt arbete. Din donation går till vårt påverkansarbete. Tack!

Sätt in på Ekobankens konto (9700) 1 005 004

OBS! Skriv ditt namn i meddelandefältet (max 12 tecken) vid banköverföringen. Maila en kort notis till vår sekreterare (peder.karlsson @ endecocide.se) att du betalt in medlemsavgiften så får du medlemsinformation. Tack!

Vi är en ideell förening: End Ecocide Sweden, organisationsnummer: 802499-8067