fbpx

Resa till Peru

Ditt livs resa till en av de mest
kraftfulla platserna på Jorden – Peru!

vi  Det är en resa där du i det yttre får se och uppleva de mytomspunna platserna som Cusco, Machu Picchu, Lake Titicaca och Sacred Valley.Det är också en inre resa, en spirituell pilgrimsresa där du får delta i den levande andliga traditionen i ceremoni med Q’ero healers i de gamla Inkatemplen runt Cusco och möta Soluppgången på Sun Island i Lake Titicaca… Peru är platsen där du möter dig själv och ditt uppdrag på Jorden! Varmt välkommen!

***DATUM FÖR NY RESA ÄR ÄNNU INTE BOKADE***

Vi vill avvakta tills det går att resa utan Covidbevis eller obligatoriska tester. Skicka ett mail för att göra intresseanmälan så återkommer vi när vi kan sätta datum och priser.

Resa till Peru Titicaca

Varmt välkommen till ditt livs resa

Retreatresa till Peru


Vi är många som känner en sådan stark kallelse att åka till Peru. Själv åker jag tillbaka för att fördjupa mina kunskaper för att kunna ge dem vidare till flera. Om du också känner kallelsen så är du välkommen att göra en intresseanmälan så återkommer vi så fort datum för nästa resa är fastställt.

Vi får 14 dagar tillsammans i det magiska, mystiska Peru där du får möta dig själv samtidigt som du fördjupar dina kunskaper i denna fantastiska tradition!

Vi kommer att möta de varma, vänliga och ödmjuka människorna som verkligen lever från Munay, från hjärtat, och den enorma kunskapen om energier och relationen i ayni, heligt ömsesidigt utbyte med Pachamama, Moder Jord, som är den självklara utgångspunkten för hur de lever.

Du kommer att få uppleva färger, dofter, kryddor och smaker som aldrig tidigare. Du kommer att se blommor, växter och djur som bara finns i Sydamerika. Du kommer att få uppleva att bokstavligen vara bland molnen, högt uppe på världens tak och du kommer att känna att bergen verkligen lever, bär oss och kommunicerar med oss.

Om ANNA

Anna utbildar, stöttar och inspirerar kvinnor som vill förändra världen genom ett medvetet ledarskap. Annas vision är att vi med hjälp av visdom och kunskap från världens ursprungsbefolkningar, inspirerade av deras relation till naturen skapar en medveten värld!


Annas utbildningar bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år. Du lär dig att praktiskt tillämpa kunskaperna i vår moderna tid och får stöd i modern forskning och beteendevetenskap.

Den unika platsen och närheten till naturen hjälper oss återknyta till Jorden och hennes visdom. Att vara i gemenskap med systrar skapar gemenskap och förtroende. Varmt välkommen till tre fantastiska retreatdagar för att hämta kunskap och inspiration för dina nästa steg i din personliga utveckling, din kvinnliga kraft och för resten av ditt liv!

Anna Larsson Skönhetens väg

Upplev och dela med världen

Detta är inte en vanlig turistresa där vi åker runt och tittar på sevärdheter. Vi kommer att göra det också, men det är inte det primära syftet. Det primära syftet är att fördjupa din kunskap 
och förståelse för den omfattande traditionen av energimedicin och ceremoni som vi tappat 
bort i västvärlden men som fortfarande finns kvar i Peru. Du kan förvänta dig:

  • En resa i dig själv som fördjupar din kunskap, ger dig andliga upplevelser och förändrar ditt sätt att se på livet inifrån.
  • En resa i dig själv som fördjupar din kunskap, ger dig andliga upplevelser och förändrar ditt sätt att se på livet inifrån.
  • Att få coaching av Anna och Richard och gruppen att tolka dina upplevelser. Det kommer att bli tillfällen att regelbundet samlas för att hjälpa varandra!.

Vi kommer alla att ha individuella upplevelser av denna vårt livs resa. Men vi gör också resan för världen. Alla vet att vi behöver lära oss leva i harmoni med naturen och Moder Jord, men vi vet inte hur. Den kunskapen finns i Peru. Vi kan ta med den hem och dela med andra!

I filmen kan du se ett bildspel inför nästa resa till Peru.


Är den här resan för mig?
Vad krävs för att kunna åka?

 

🌎  Grundläggande kondition och fysiska förutsättningar. Vi kommer inte att vandra i bergen, men vi landar i bergen! Alla reagerar vi olika, men bäst förutsättningar för att slippa höjdsjuka har du med bra syresättning dvs god kondition. Vi kommer att gå många kilometer per dag även om vi får busstransport mellan resmålen.

En bonuseffekt av att säga ja till resan blir att du kan ge dig själv hela året för att prioritera din hälsa så du får de bästa fysiska förutsättningarna för resan. Kan du promenera en mil per dag kan du följa med!

(Matallergier, astma och liknande besvär är inget hinder på resan om din vardag fungerar) 

🌎  En önskan att lära sig mer och ett öppet sinne att delta i ceremonier och andliga aktiviteter. De ceremonier vi bjuds in till är en gåva från ursprungsbefolkningarna till oss! 

🌎  En familjesituation så du kan vara borta i två veckor. Denna resa är inte för barn och tonåringar utan för Dig och din personliga utveckling.

När du bokar en plats på resan så förutsätter vi att du bedömer det som realistiskt utifrån din familjesituation, hälsa och ekonomi att du verkligen kan åka! 

RESANS UPPLÄGG

Boende

Vi kommer att bo på hotell och göra dagsutflykter med buss eller till fots. Vi gör inga längre vandringar eller övernattningar i tält denna resa.

HÖJDSKILLNAD

Vi kommer att ägna första dagarna åt att vänja oss vid höjden och då finns möjlighet att titta på sevärdheter i Cuzco.

U

UTFORSKA

Vi kommer därefter att utforska Sacred Valley runt Cuzco och de fantastiska platserna som Moray, de gamla inkalämningarna som Vattentemplet och traditionen av textil och vävning…Vi åker det mytomspunna tåget upp till Machu Picchu. Därefter går resan vidare till södra Peru och Bolivia där vi besöker och övernattar på öarna Sun Island och Moon Island i Lake Titicaca.

1

GUIDER

Richard Aguayo är vår guide och vi kommer också ha ett team med lokala guider, kock och chaufför med oss på delar av resan. Våra guider kommer hjälpa oss att komma i kontakt med q’erofolket och få delta i ceremoni tillsammans med dem.Det kommer att bli en resa och upplevelse att hämta kraft och glädje ur för resten av ditt liv!

$

LÄS MER OM RESAN TILL PERU

Här kan du ladda ner en PDF där du kan se exempel på upplägg och program dag för dag. Observera att datum och priser inte längre är aktuella: 

E-BOK: THE PATH OF THE INKA HEALERS

Lama i Peru
Resa till Peru - Coricancha
Huilloc
Ollantaytambo
Moray i Peru
Resa till Peru - Huilloc

I Youtubeklippet kan du se ett webinar som presenterar denna resa med bilder från 2020 års resa till Peru.

VAD INGÅR I RESAN OCH VAD KOSTAR DEN?

I priset för resan till Peru ingår:

🌎  Hotell med frukost.
🌎  Guidade turer.
🌎  Inträde till Machu Picchu och andra tempel.
🌎  Utbildning med Richard Aguayo och ceremonier med healers.
🌎  Privat buss för vår grupp runt Cusco och Sacred Valley.
🌎  Privat båt på Lake Titicaca.

Anna  Larsson, Skönhetens väg,  vid vattnet

INTRESSEANMÄLAN

Gör en intresseanmälan så återkommer vi så fort datum för nästa resa är fastställt. Skicka ett mail till anna@annalarsson.org där du berättar:

  1. om dig själv,
  2. vad som gör att du vill åka med på denna resa.

Om du bokar en plats så förutsätter vi att du bedömer det som realistiskt utifrån din familjesituation, hälsa och ekonomi att du verkligen kan åka.

Denna resa är en djupt helande och transformerande process för såväl oss själva som för världen. Vägledda av Moder Jord själv kommer resan att utveckla vår medvetenhet och våra gåvor som vi sen kan dela vidare till andra.

Varmt välkommen att vara med på en resa som du kommer att hämta kraft, inspiration och glädje från resten av ditt liv!