fbpx

Skönhetens väg – de fyra riktningarna

Att leva med medvetenhet och mening

Skönhetens väg – De Fyra Riktningarna är utbildningen för dig som vill leva ett medvetet liv och komma i kontakt med naturens krafter inom dig. Det är en utbildning i personlig utveckling på djupet för både män och kvinnor.

NÄSTA KURSSTART 2021

Skönhetens väg, de fyra riktningarna. Tidigare deltagare.

Utbildningen passar dig som: 

 • känner att du bär intuitiv kunskap och helandeförmåga som du vill utveckla .
 • känner att du bär intuitiv kunskap och helandeförmåga som du vill utveckla.
 • har en längtan att utveckla din förmåga att höra och lita på din inre vägledning.
 • längtar efter ett högre syfte med ditt liv och en djupare gemenskap med andra.
 • är trött på att vara begränsad av rädsla och vill leva i kärlek och tillit.
 • är redo att en gång för alla släppa taget om gamla historier och föreställningar om vem du förväntas vara, för att i stället svara på kallelsen från din själ!
 • vill göra skillnad i världen för vår egen generation och våra barns framtid genom att leva med en högre medvetenhet.
 • känner att samtalskontakt och kroppsterapier hittills inte har varit tillräckligt för att göra den transformation du önskar i ditt innersta väsen, din själ.
 • känner att du på djupet vill återknyta kontakten med Moder Jord och allt levande.
 • känner en dragning till visdomstraditioner från världens ursprungsbefolkningar.

Om ANNA

Anna utbildar, stöttar och inspirerar kvinnor och män som vill förändra världen genom ett medvetet ledarskap. Annas vision är att vi med hjälp av visdom och kunskap från världens ursprungsbefolkningar, inspirerade av deras relation till naturen skapar en medveten värld!

Annas utbildningar bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år. Du lär dig att praktiskt tillämpa kunskaperna i vår moderna tid och får stöd i modern forskning och beteendevetenskap

Anna Larsson Skönhetens väg

Helig cirkel, en mötesplats för oss som vill förändra världen genom att börja med oss själva!

Utbildningen ger dig möjlighet att vara del av en gemenskap där vi fullt ut kan vara oss själva, där vi inte känner oss annorlunda utan där det tvärtom är normalt att prata om andlighet, där vi vågar dela våra vildaste drömmar och vår stora längtan att göra skillnad.

Varmt och hjärtligt välkommen till ett forum för dig som vill stå upp för det som är viktigt för dig, som vill inspirera andra och vara en förebild för kommande generationer genom att sprida kunskap, medvetenhet och kärlek.

Skönhetens väg

NÄSTA KURSSTART 2021

Jag har varit på otaliga kurser genom livet men ej kunnat bryta gamla mönster tidigare i mitt liv förrän efter Skönhetens Väg.

Jag har blivit mer medveten om mitt inre liv om hur, vad jag känner, tänker. Min inre värld har vuxit. Jag har lyckats stanna upp och tänka efter, vad jag är beredd att försvara, tror jag på det här eller inte.

Anna är en otrolig duktig, kunnig ambitiös lärare som kan föra eleverna in i en djupare dimension på livets alla plan.

Ann-Kristin Rudolfsson, Umeå

Utbildningen har gett mig en förståelse för mig själv, för min omgivning och för universum. Jag har förstått att allt är så mycket större och mer kärleksfullt än jag någonsin anat!

Insikten om att jag styr mitt liv, att jag kan drömma och önska fram den verklighet jag vill ha gör mig lugn, förväntansfull och ivrig. Utbildningen har fått mig att stolt omfamna mitt samiska ursprung, använda mig av delar av mitt arv och omsätta det i den medicin som är min!

Musiken och jojken är så stark, och att få uttrycka mig med det är otroligt skönt, starkt och gör mig lycklig!  Tack Anna! Gå i kärlek.

Ulrika Persson, Malå

Jag gick in i utbildningen för att jag kände att jag satt fast och behövde ett lyft för att komma vidare men jag kunde inte i min vildaste fantasi gissa hur mycket det skulle förändra.

Jag har under denna tid tvingats möta mig själv på ett både roligt och smärtsamt sätt och helt ärligt så har det förändrat mig i grunden.

Idag är jag tacksam, glad och förväntansfull över att möta livet ur ett nytt och ärligt perspektiv. När alla roller är avskalade så finns bara mitt eget hjärta att lyssna på som visar vägen.

Jag är också tacksam att jag har fått göra denna resa med människor som är på samma resa, de har blivit mina systrar och vi har mycket kvar att lära av varandra så jag känner inte att resan är över även om vi tagit oss runt utbildningen tillsammans.

Jag skulle rekommendera denna utbildning till den som vill förändra sin tillvaro genom att förändra sin syn på livet. Den som är redo att möta sig själv och villig att göra jobbet kommer att förvånas över hur världen ser ut med nya insikter. Tack Anna för att du guidat mig till en bättre version av mig själv som jag inte visste fanns!

Nina Nyman, Skellefteå

Jag har lärt känna mig själv. Jag har förstått att jag fram tills nu påverkats av min släkt och omgivning, men att jag kan och har rätt att släppa det för att bli den som jag egentligen ska vara!

Annas lugn och värme skapar utrymme att växa i min takt och våga släppa taget om det som hållit mig tillbaka! Jag rekommenderar varmt att ta chansen att finna dig själv, för det är du värd!

Carina Andreasson, Burträsk

Att vandra i skönhet

Utbildningen är en resa mot det storslagna livsöde som din själ planerade för när du föddes, men som du ännu tvekar att ta steget fullt ut för att möta!

Det är en utbildning i personlig utveckling som ger dig verktygen som gör det möjligt att leva fri från rädsla, att undvika begränsande tankemönster och göra våra drömmar till verklighet.

Det är också en utbildning i ledarskap – konsten att ta fullt ansvar för sitt liv, att leda sig själv mot högt uppsatta mål och nå dem. Du lär dig leda dig själv på livets alla plan, inte bara fysiskt, tanke- och känslomässigt utan även på själens nivå eftersom du får förståelse hur livsenergi och vår energikropp fungerar.

Utbildningen bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år. Du lär dig att praktiskt tillämpa kunskaperna i vår moderna tid.

Utbildningen är upplagd på fyra delar där varje riktning inleds med en retreat om tre dagar i Skellefteå.  Under retreaten ägnar vi dagarna åt undervisning varvat med praktiska övningar och ceremoni. Övrig tid finns i cirkeln för varandra online genom en sluten Facebookgrupp.

Skönhetens Väg är en resa där vi tillsammans i gruppen hjälper och stöttar varandra. Vi skapar ett forum av förtroende och tillit där vi kan ventilera våra tankar, ställa våra frågor och bidra med våra kunskaper så de kommer fler tillgodo.

Du kan komplettera utbildningen med personliga vägledningssessioner.

NÄSTA KURSSTART 2021

;

Söder

I Söder börjar vi vår resa runt där vi i ceremoni släpper taget om gamla mönster i vår personliga historia som gör att vi använder vår kraft till att hålla oss själva tillbaka i stället för att utvecklas. I Söder omvandlar vi det vi trodde var vår svaghet till vår största styrka. Vi tar med oss Söders skapande kraft hem under halvåret som kommer, och låter den hjälpa oss att släppa taget om det förflutna lika snabbt och smidigt som ormen ömsar sitt skinn – allt på en gång! Söder handlar om att komma i rätt relation med sig själv, att förlåta sig själv.

<

VÄSTER

När vi möts igen i väster kommer vi att undersöka vad som finns i vår karmiska och genetiska ryggsäck, vi kommer att hitta kultur- och familjemönster som vi fötts in i och som vi hittills varit omedvetna om. Vi förstår att vi levt tidigare liv och bär med oss även dessa historier. När vi blir medvetna om detta kan dess mönster inte längre hindra oss från att leva fullt ut. Vi möter vår ”skugga”, sidor hos oss själva vi inte vill kännas vid. Efter Väster tar vi ansvar för vår skugga och därigenom tar vi tillbaka vår kraft. Kurshelgen i Väster och halvåret därefter handlar om att komma i rätt relation med vår familj och dess historia, våra förfäder och våra tidigare liv.

:

NORR

När vi möts igen i Norr har vi gjort oss av med den tunga energin och de omedvetna mönster som hållit oss tillbaka. När vi kommer upp till Norr blir vi fria att välja, så här tittar vi på vilka roller vi spelar och får möjlighet att välja dem på nytt, från det högre perspektivet där vi nu är. Vi kliver in i cirkeln av medicinmän och medicinkvinnor som gått före oss, vi förstår vikten av att leva ett transparent liv, utan något att dölja. Vi kan nu se igenom egots illusioner och kan därför vandra den väg vi väljer utan rädsla. Kurshelgen i Norr och månaderna därefter handlar om att komma i rätt relation med världen, att förstå vad som är vår själs kallelse, att se vårt mönster i livets väv.

=

ÖSTER

När vi möts igen i Öster är vi redo att transcendera världen. I öster får vi uppleva att vi inte är våra kroppar, förstå att vi är odödliga väsen och kroppen är ”vår själs farkost”. Med dessa upplevelser tar vi oss förbi rädslan för den fysiska döden. Öster är också den riktning där allt är möjligt. Vi lär oss hur vi använder universums skapande kraft i våra liv, hur våra drömmar manifesteras i verkligheten. Vi blir redo att gå ut i världen och leva vår dröm!
När vi vandrat runt de fyra riktningarna är vi redo att komma tillbaka till Söder och kan förändra vår tillvaro igen, men från ett mycket högre medvetandeperspektiv, med en förhöjd energinivå och framför allt med en mycket större tillit till oss själva och livet! Vi kan samtidigt stå kvar i hjulets centrum – vi kan befinna oss i stormens öga, stå kvar i konfliktfyllda situationer och samtidigt upprätthålla balansen eftersom vi nu känner de fyra riktningarna och inte längre låter oss dras med i draman som inte är våra.

Är det värt investeringen?

Den här utbildningen är en investering i dig. Du får kunskap som du tar med dig för resten av livet.
Men de värdefullaste resultaten kan inte värderas i pengar. Vad mina kunder efter utbildningen har värderat högst är det lugn, den sinnesfrid och frånvaro av rädsla och oro som de inte trodde var möjlig.

De beskriver att de börjar se sitt eget värde och sina möjligheter att göra det de drömmer. Många har bytt till jobb som passar dem bättre eller vågat starta företagen de drömt om.

De beskriver att deras relationer till andra människor förändrats. Eftersom de känner sig trygga med sig själva speglar andra tillbaka detta och relationerna blir närmare, mer hjärtliga och djupare.

De känner sig som helare människor eftersom de fullt ut bejakar sin andliga sida. De har hittat ett lugn och en tillit till att livet vill oss väl.

De känner att de inte längre styrs av vad andra tänker utan hittar ett lugn i att stå i sin egen sanning och bli sig själva fullt ut.

De säger att kursen gett verktyg att möta livets utmaningar på ett helt annat sätt. Från att reagera med rädsla och motstånd kan de se lärdomen i det som sker och känna tillit till att prövningar kommer för att livet i grunden vill oss väl.

De beskriver att de fått förståelse för hur vi själva skapar vår verklighet och insikter i livets djupaste mening.
De beskriver att de fått en känsla och vördnad för allt levande.

De är så glada för att de i gruppen fått vänner för livet som de lärt känna på ett djupare plan!
De tycker det varit så värdefullt att hålla kontakt och kunna ställa sina frågor längs vägen till Anna och gruppen via Facebook.

Kan jag få garantier om att må bättre och känna sinnesfrid efter den här kursen?

Nej det går inte att lova. Livet tar ibland andra vägar och den här utbildningen är inte för alla. Du behöver själv vara motiverad att vilja ha förändring i ditt liv, att göra jobbet och kunna avsätta tid för det.

Dock kan jag vittna om att alla jag haft kontakt med som fullföljt hela utbildningen beskriver att deras liv förändrats till det bättre med en grundkänsla av tillit och tacksamhet i stället för oro och stress. När de kommer ihåg att använda verktygen från utbildningen kan de skifta sitt perspektiv från rädsla till kärlek.

Därmed inte sagt att livet blir fritt från svårigheter! Men när vi skiftat vårt sätt att se på oss själva kan vi också betrakta det som sker med tillit och kärlek i stället för att reagera med rädsla, ilska och motstånd. På så sätt kan vi hantera livets händelser och bemöta andra med mer lätthet.

Dessutom finns gruppen kvar som nära vänner efter avslutad utbildning och det gör att det blir lättare att be om och ta emot hjälp och stöd av varandra.

Skönhetens väg vid sjukdom

Vi är många som känner kallelsen att vandra shamanens väg efter en sjukdom som utmattningsdepression eller ett cancerbesked. Om du väljer att gå Skönhetens väg så ska du vara återställd eller en bra bit på vägen mot återhämtning och tillfrisknande så att du orkar tillgodogöra dig utbildningen.

Motiveringen till att gå utbildningen ska vara att du känner att Skönhetens väg är del av din kallelse.
Om du väljer utbildningen med önskan om ett specifikt resultat – att du vill att utbildningen ska göra dig frisk och symtomfri – så är det inte rätt anledning och du rekommenderas då att avvakta.

Att lägga de förväntningarna på kursen gör inte utbildningen rättvisa och gör att du riskerar att bli besviken.

Om du har psykisk ohälsa i form av schizofreni, psykoser eller borderline personlighetsstörning rekommenderas du i första hand söka annan hjälp då denna form av utbildning kan vara svår att tillgodogöra sig.

Vad händer om jag inte kan fullfölja utbildningen?

Om du påbörjar utbildningen är vår gemensamma intention att du vill fullfölja alla fyra riktningar.

Utbildningen syftar till att vi ska lära oss lyssna på vår inre vägledning så att vi inte styrs av ego, rädsla och motstånd mot förändring. Av erfarenhet vet jag att många upplever utbildningen utmanande eftersom den innebär just förändring. Egot ser sig då gärna om efter ”annat som glittrar” och argumenterar ofta högljutt för att vi inte ska fortsätta utbildningen just nu.

Att övervinna motstånd och lyssna till den klokare rösten inom oss är en del av vägen.

Avtalsmässigt förbinder du dig att betala full avgift för varje påbörjad riktning.

Om du blir sjuk eller andra händelser i livet gör att du inte kan komma på kurshelgerna kan vi gemensamt hitta lösningar så du kan ta igen tiden tillsammans med Anna.
Om du känner att utbildningens innehåll inte motsvarar dina förväntningar är du givetvis fri att sluta efter första terminen.

NÄSTA KURSSTART 2021

Kursdatum och priser kommer så snart som möjligt!

Om du känner att detta är en del av din väg så är jag hedrad att få följa dig!

Gör en intresseanmälan genom att skicka ett mail där du:

 1. berättar om dig själv och
 2. vad som kallar dig att gå denna utbildning.

Skicka mailet till anna@annalarsson.org så kontaktar jag dig!