fbpx

Vid vägledningstillfällen möts vi på telefon och sessionerna kan då spelas in. Du rekommenderas vara på en plats där du får vara ostörd och ha hörlurar så du kan lägga ifrån dig telefonen då vi jobbar meditativt.

 Ett annat alternativ är att vi gör en gemensam vägledningsvandring utomhus i Skellefteå, eller bokar en lokal (då tillkommer eventuell lokalhyra).

Börja gärna med att boka ett inledande samtal om 30 minuter så kommer vi överens om gemensamma målsättningar och ett upplägg som passar dig. Jag ringer på bokad tid.

Enstaka sessioner eller flera sessioner
Jag erbjuder inte enstaka sessioner att börja med, då min erfarenhet är att helande och personlig utveckling är en process som måste få ta tid. Liksom genom psykoterapi och yogapass utvecklas vi steg för steg. Vi kan dock skapa ett individuellt paket med fler eller färre sessioner än sju just för dig, om erbjudandet nedan inte känns rätt för dig.

Vägledning för företagare och ledare – Regnbågsbron

En resa för att möta dig själv, ditt ledarskap och ditt företags själ vid 7 sessioner om 90 minuter under 4 -7 månader.

Vi tittar på din personliga resa först, och väver samman med ditt företags och ditt professionella uppdrags resa.  Mellan sessionerna får du övningar och uppgifter att reflektera över.

Investering: 17 500 kr + moms. Kan delas upp på fyra delbetalningar, då tillkommer endast fakturaavgift.

Marknadsföringspaketet tillval till Regnbågsbron

Under våra fyra månader får du också feedback på dina texter till tex. sociala media, hemsida och utbildningsmanualer. Du får förslag på hur du kan utveckla marknadsföring av just din verksamhet och nå ut till fler kunder. Totalt ca 8 timmars support utöver coachingsessionerna.

Total investering Regnbågsbron + Marknadsföringspaketet: 29 500 kr + moms. Fyra delbetalningar kan göras, då tillkommer endast fakturaavgift.

Tänk på att sessionerna inte ersätter utbildning. Vill du fördjupa dina kunskaper och lära vidare till andra, eller göra resan tillsammans med andra som också vill utvecklas, överväg också att söka till utbildningen Skönhetens Väg eller liknande. Läs mer om aktuella kurser på hemsidan annalarsson.org.

Börja gärna med att boka ett inledande samtal om 30 minuter så kommer vi överens om gemensamma målsättningar och ett upplägg som passar dig. Jag ringer på bokad tid.

Länk till bokning HÄR: https://calendly.com/annalarssonskonhetensvag

eller skriv ett mail till anna@annalarsson.org. Varmt välkommen!