fbpx

BOKEN SKÖNHETENS VÄG

En personlig berättelse om den gamla profetian som förändradet livet

Skönhetens väg – att leva med medvetenhet och mening är en personlig berättelse om hur en 500 år gammal profetia från Inkafolket i Peru kom att förändra Anna Larssons liv. En berättelse som handlar om att våga följa sina drömmar och svara på sin själs kallelse.

Om boken

Boken ger dig inspiration och kunskap om hur tidlös visdom från världens urfolk är till hjälp för oss idag. Du får lära dig hur kropp och själ hör ihop och hur vi kan leva ett medvetet liv.

Du får lära känna fyra av naturens grundläggande krafter och hur de kan visa oss vägen till ett liv i harmoni. De fyra krafterna gör oss medvetna om hur vi kan släppa taget om det som inte tjänar oss, att det är möjligt att leva fri från rädsla, hur vi kan svara på vår själs kallelse och att fullt ut uppleva kraften i ett medvetet val.

I boken finns övningar och förslag på praktiska ceremonier du kan göra för att lära dig komma i kontakt med ditt eget inre.

Annas Larssons utbildning Skönhetens Väg bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år.  I vår tid visar det sig att den gamla kunskapen har stöd i modern forskning och beteendevetenskap och är till hjälp för oss alla. Skönhetens Väg är en del av den rörelse där vi förändrar världen till en medveten och kärleksfull plats att leva för oss alla, vår planet och våra barns barn sju generationer framåt. Det börjar med oss själva. Det är dig och mig vi har väntat på!

Beställ boken här

Läs inledningen

Vill du läsa inledningen till boken Skönhetens väg innan du beställer boken så kan du ladda ner den som PDF.

LÄS INLEDNINGEN HÄR

Skönhetens Väg
– Extramaterial till din bokcirkel!

Om du inte redan har en bokcirkel, bjud in till en!

Våra lärare i Peru säger att utveckling och lärande sker tillsammans.  Här finns frågor att diskutera under flera möten. Ni kan också göra övningarna som finns i boken. Här finns också länkar till dokumentära filmer om människorna och traditionerna i Sydamerika.

Önskar dig och dina vänner mycket glädje och utveckling längs Skönhetens Väg!


Ladda ner PDF med extramaterial HÄR

SIGNERAT EXEMPLAR

Boken ges ut som Print on demand vilket innebär att den trycks först vid beställning och skickas direkt hem till dig från tryckeriet. Vill du beställa ett signerat exemplar, kontakta Anna Larsson via mail anna@annalarsson.org i stället för att fylla i formuläret. Uppge din postadress. Pris 279 kr + frakt.