fbpx

Skönhetens väg – medvetet ledarskap för en ny tid

En holistisk ledarskapsutbildning för kvinnor
som vill skapa en bättre värld

vinterlandskap, gnistrande snö och blå himmel

Vår värld är i ett desperat behov av ett nytt ledarskap och av ledare som vill bana väg för en ny tid. En högre medvetenhet behövs på arbetsplatser, i politiken, i organisationer och i små och stora företag.

Den behövs hos föräldrar och bland barn som växer upp liksom i alla våra nära relationer inklusive relationen till oss själva.

Vår värld behöver DIG som drivs av att skapa ett medvetet och hållbart liv för dig själv och för våra barn i flera framtida generationer.

Jag heter Anna Larsson och jag har skapat denna unika ledarskapsutbildning för kvinnor som vill ta täten och kliva in i den ledarskapsroll som kallar dig. Som vill vara med och skapa en bättre värld. På ditt unika sätt.

Utbildningen passar dig som är:

 • ledare – som vill leda dig själv, medarbetare och företaget eller organisationen mot hållbarhet på alla nivåer.
 • företagare – som genom ditt företag vill bidra till en bättre värld på ditt unika sätt.
 • politiker eller aktivist – och vill förverkliga en vision om en hållbar värld för människor, djur och natur.
 • förälder eller lärare – som vill leda våra barn på ett sätt som hjälper dem att utveckla sin unika potential för att bidra till en planet för alla.
 • vägledare oavsett din position – och vill visa på möjligheten att leva ett hållbart liv.
norrsken

Om ANNA

Anna brinner för att se en mer hållbar och medveten värld skapas. Hon hjälper idag människor att se att vi kan ta hjälp av världens ursprungsbefolkningar som levt i harmoni med Jorden, naturen och andra levande varelser i tusentals år för att visa oss vägen. Med denna utbildning skapar hon möjlighet för dig att ta på dig ledartröjan och vara medskapare för en ny värld som bygger på samarbete mellan människor i harmoni med naturens krafter. 

Anna har tidigare arbetat inom socialt arbete, bl.a. som socialsekreterare med utredning av ungdomar. Anna har också arbetat inom IT-branschen. Vid sidan av kontorsjobbet utvecklade Anna sitt företag för att utbilda och vägleda i det synsätt och de holistiska helandemetoder från världens ursprungsbefolkningar, som var till så stor hjälp för Anna själv att komma tillbaka efter en sjukskrivning och leva ett hållbart och medvetet liv. Sedan 2018 arbetar Anna heltid i sitt företag och håller mycket uppskattade föreläsningar online, i Skellefteå, i Österbotten i Finland och leder grupper till Peru. Dessutom arrangerar hon event med lärare från ursprungsbefolkningen i Peru när de kommer till Europa och undervisar.

 Anna Larsson säger:

”Idén om en ledarskapsutbildning och formen för den kom till mig i augusti 2019. Bakgrunden är att så många som gått mina utbildningar i personlig utveckling är i ledande positioner även om de inte är formella chefer. Som jag ser det är en kurator och skolsköterskas inflytande i världen lika viktigt som en rektors ur ledarskapssynpunkt. Det är så många som har gått mina utbildningar och använt kunskaperna från utbildningen i sina verksamheter.

Jag har fått så fantastisk återkoppling där kuratorer använt bilder från Skönhetens Väg av ”dramatriangeln” för att förklara hur vi under stress hamnar i offerroller och drar in andra som räddare och förövare. En skolsköterska använder material från mina utbildningar om maskulint och feminint i balans (och obalans) för att förklara för föräldrar hur män och kvinnor agerar ut agressivitet och känsla av maktlöshet.
Jag har mött en psykolog som gått Skönhetens Väg som förklarade för sin arbetsgrupp hur hon visserligen har en formell chef som hon svarar inför, men hur hon själv tänker att hon i varje beslut hon tar ytterst svarar inför Moder Jord och att det inte bara gäller på jobbet.

Jag har träffat flera egna företagare som börjat lita på sin intuitiva vägledning även när det gäller affärer, som mer medvetet planerar sin verksamhet efter årstiderna och månens cykler som upptäcker att verksamheten går bättre och att de når fler nya kunder.
Det här är ett medvetet ledarskap för en ny tid. Så här agerar ledare som vill ta täten. Som vill vara med och skapa en bättre värld. På sitt unika sätt.

Anna Larsson Skönhetens väg

Jag hade ingen aning om vad som skulle hända i världen när jag började skapa denna utbildning. Men jag förstår nu att jag var vägledd och att jag valde att följa den vägledning jag fick gör att jag nu kan presentera en utbildning som på flera sätt är före sin tid.
Alla organisationer i världen behöver nu anpassa sitt sätt att arbeta. Att hitta nya arbetssätt och processer som är hållbara behöver komma från ett hållbart tanke-och förhållningssätt förankrat i ett medvetet ledarskap. Det här är en utbildning som kan ge ett företag eller en organisation ett försprång in i den nya tiden.

Vi kan tycka att det vi själva gör inte är så betydelsefullt, men det är det. Ingen kan förutse alla ringar på vattnet som varje enskild handling skapar. Dock vet vi att en fjärils lätta vingslag kan ge upphov till storm på andra sidan jorden. Min erfarenhet är att när vi följer vår inre övertygelse så svarar världen an på det sätt som är menat för just den personen. Vi har så många exempel från historien där en människas övertygelse och medvetna agerande förändrat ödet för en hel yrkesgrupp, en hel nation eller en hel värld.

Om denna utbildning är i linje med din inre övertygelse och svar på din önskan att utvecklas såväl som person som i din ledarroll, så ser jag verkligen fram emot att få göra resan tillsammans med dig!”

Varma hälsningar
Anna Larsson

ATT LEDA MED MEDVETENHET:

 • Fördjupa din kunskap om dig.
 • Kommunicera inifrån och ut.
 • Ta hållbara beslut.
 • Lyssna på din intuition.
 • Finn stöd för resten av livet.
Kvinnor i skogen.

 

Att få vandra Skönhetens Väg är en gåva till mig själv.
En gåva som har gett mig en större förståelse för de krafter som jag inte kan se, bara känna.
En större rikedom i mitt varande med naturen, miljön, med Moder Jord, på ett naturnära naturligt vis.

Ann-Lie Brattås Fejne, grundare nätverket Magdala magdala.se

Du är en fantastisk vägledare som hjälpt mig att se på mitt företag utifrån ett annat perspektiv. Där jag haft blockeringar har du varit tryggheten som hjälpt mig att belysa det som legat i vägen. Jag fick hjälp att komma förbi rädslor från mina skuggsidor, så många jag ej velat se tidigare men nu kunde ta tag i.

Du har fått mig att förstå hur jag kan nå ut med min kunskap. Du lyfte mig flera gånger att verkligen se vilket arbete jag gör, även om jag vet så är det roligt att få den feedbacken. Att få din hjälp när jag själv inte såg möjligheterna betyder mycket. 

Jag har fått tillbaka en del i mig själv som jag längtat efter, känt att hon finns där men att jag inte nått fram förrän nu med din hjälp. Känslan i mig är verkligen: ”Världen här är jag!”

Jag kliver ut helt och fullt och strålar min energi nu. Jag älskar ju detta arbetet och det finns ingen annan väg…

Jeanette Mård, Frillesås jeanettemard.se

Utbildningen har gett mig en förståelse för mig själv, för min omgivning och för universum. Jag har förstått att allt är så mycket större och mer kärleksfullt än jag någonsin anat!

Insikten om att jag styr mitt liv, att jag kan drömma och önska fram den verklighet jag vill ha gör mig lugn, förväntansfull och ivrig. Utbildningen har fått mig att stolt omfamna mitt samiska ursprung, använda mig av delar av mitt arv och omsätta det i den medicin som är min!

Musiken och jojken är så stark, och att få uttrycka mig med det är otroligt skönt, starkt och gör mig lycklig!  Tack Anna! Gå i kärlek.

Ulrika Persson, Ammarnäs

 

Skönhetens Väg Ledarskap är flera utbildningar i ett. Du kommer att lära känna både dig själv, ditt ledarskap o världen på en helt ny nivå! Dessutom i sällskap av andra underbara kraftkvinnor❤️

Gå den och förändra världen tillsammans med oss!

Aurora Airas, I Moder Jords tjänst auroraairas.com

 

Om du vill utveckla dig själv på djupet är det här en utbildning du ska investera i. Det kommer inte vara lätt, men det kommer vara ärligt, omvälvande och starkt. Du kommer vinna en bättre relation till dig själv, din omgivning, naturen och världen. En skön relation till livet självt, oavsett om det stormar eller är lugnt.

Anette Strömquist, utbildningskonsult La Branche labranche.se

 

Skönhetens Väg Ledarskap är en fantastiskt utvecklande utbildning som gett mig en djupare och klarare syn på hur viktigt det är idag med ett ödmjukt ledarskap för samspelet mellan oss människor och naturen. Jag känner mer värme och kärlek inför allt levande.

Eva Sjööns, Qi Amo, Bålsta qiamo.net

Jag gick in i utbildningen för att jag kände att jag satt fast och behövde ett lyft för att komma vidare men jag kunde inte i min vildaste fantasi gissa hur mycket det skulle förändra.

Jag har under denna tid tvingats möta mig själv på ett både roligt och smärtsamt sätt och helt ärligt så har det förändrat mig i grunden.

Idag är jag tacksam, glad och förväntansfull över att möta livet ur ett nytt och ärligt perspektiv. När alla roller är avskalade så finns bara mitt eget hjärta att lyssna på som visar vägen.

Jag är också tacksam att jag har fått göra denna resa med människor som är på samma resa, de har blivit mina systrar och vi har mycket kvar att lära av varandra så jag känner inte att resan är över även om vi tagit oss runt utbildningen tillsammans.

Jag skulle rekommendera denna utbildning till den som vill förändra sin tillvaro genom att förändra sin syn på livet. Den som är redo att möta sig själv och villig att göra jobbet kommer att förvånas över hur världen ser ut med nya insikter. Tack Anna för att du guidat mig till en bättre version av mig själv som jag inte visste fanns!

Nina Nyman, Bröllopstudion, Skellefteå

Jag fick en större insikt om mig själv, både genom att höra mig själv prata om mitt liv och mina erfarenheter, men även mycket genom att höra andra kvinnor berätta sina liv och vad dom har varit med om. Jag fick en större förståelse för feminism och varför det är så viktigt och hur könsroller har påverkat andra generationer än min egen. Växte även i hjärtat av att vara i ett sällskap där alla så intimt vågar berätta sina historier och blev väldigt berörd av detta. Jag tycker att alla som har möjlighet borde ta del av denna utbildning för att få ta del av något fint och intimt som ofta kommer bort i dagens stressade samhälle. Att ta tid för sig själv att reflektera och lyssna inåt (och på andra) på en djupare nivå är något som alla borde göra, men som så få faktiskt gör, och här var ett perfekt forum för detta.

Anna är väldigt duktig på att skapa ett “safe place”. Förtroendeingivande och inkännande. Gjorde så att alla kände sig bekväma. Anna är även mycket kunnig i sitt ämne och man märker av hur passionerad du är för det, vilket är väldigt inspirerande!

Anna Burman

 

Om du vill förändring, om du tror att du behövs i ett förändringsarbete men inte vet vad som är din uppgift.

Om du vill och vågar pröva att se din världsbild från ett annat perspektiv, om du är villig att göra det tillsammans med andra som vill detsamma, om du är beredd att upptäcka vad som hindrar dig att handla….

då kan du få påbörja en resa i ett tryggt sammanhang där du kan få stöd i processen att utforska och tillåta förändring genom regelbundna möten med kunskapsinhämtning och delande, under kompetent och kärleksfull ledning!

Gunilla Bäckström, Friskvård och Bildterapi, Skellefteå

Med inspiration från NATUREN SJÄLV

 Min resa och denna utbildning har inspirerats av de erfarenheter och kunskaper som jag fått i mötet med ursprungsbefolkningarna i Peru. Världens urfolk är våra lärare för hur vi kan hitta tillbaka till en balanserad relation med naturen själv.

Här är den feminina kraften lika självklar som den maskulina kraften. Lika självklar som månen och solen som representerar dessa energier som vi alla bär. Det är den balansen vi behöver skapa i oss själva och i världen. Balansen där det feminina och maskulina får lika stor plats och självklarhet.

Dessutom genomsyrar visdomen från ursprungsbefolkningarna vissheten om att allt levande delar samma livskraft och att vi alla är barn av Moder jord, denna fantastiska planet som vi bor och verkar på. Detta holistiska synsätt som jag praktiserat och utbildat andra i under de senaste åren sammanvävs i utbildningen med aktuell forskning från västerländsk psykologi och beteendevetenskap, egna erfarenheter från åren som socialarbetare i offentlig sektor liksom från den privata IT-sektorn.

Det ger en utbildning med bred kunskap och djup visdom som kommer att hjälpa dig kliva in i ditt personliga ledarskap, inspirera och leda andra till ett hållbart liv på de arenor som du verkar inom. Både privat och professionellt.

Utbildningen blir en plattform och jordmån för dig att växa inifrån och ut. Du får kunskap och trygghet som väcker din tillit och ditt mod att leda förändringen mot ett hållbart och medvetet liv på alla plan: fysiskt – mentalt – i relationer – professionellt – själsligt – andligt – globalt. Du kommer att inspirera andra att göra detsamma!

Utbildningen pågår under ett år – tretton månader – och vi möts en heldag i månaden. Under utbildningen kommer du att få uppleva 13 måncykler och medvetet känna in deras skiftande energi. Du kommer att få möjlighet att hitta din relation till månen, solen och naturkrafterna och upptäcka hur mycket kraft och stöd naturen kan ge oss att leva vår sanning och skapa ett hållbart arbetsliv och medvetet liv.

Utbildningen är helt online vilket gör att du kan delta var du än i världen befinner dig. Mellan våra utbildningsdagar jobbar du själv med månadens tema och delar dina reflektioner och insikter med gruppen i vårt onlineforum.

kvinnor gör soldans
kvinnor i skogen
kvinnor demonstrerar

VAD DU FÅR:

Utbildningen ger dig konkreta verktyg att leda dig själv och andra inom företag och organisationer. Under din egen resa under året tillsammans får du metoder och arbetsmaterial som du sedan kan använda och dela vidare i grupper du själv leder.

🌍 Du får kunskap om dig själv och blir tryggare att kliva fram och leda dig själv liksom att möta och leda andra
.

🌍 Du får lära dig metoder att kommunicera tydligt och respektfullt vilket minskar risk för missförstånd och konflikter
.

🌍 Du lär dig grundläggande psykologi och beteendevetenskap som hjälper dig att skapa vinnande och givande möten med andra. Både på jobbet och privat. 

🌍 Du får lära dig att skapa ett liv och arbetsliv som bygger på ömsesidighet, generositet, hållbarhet och medvetenhet. Dessa grundläggande tankesätt som är nya för oss i västvärlden men som praktiserat i tusentals år av världens ursprungsbefolkningar och som leder till djupare förståelse för hur vi kan använda alla våra sinnen, naturen, dygnet och årstidsväxlingarna för att samla kunskap som underlag för våra beslut. 

🌍 Du lär dig att hitta svaren inuti dig själv stället för att söka dem utanför dig.  Det gör dig tryggare och stabilare med en känsla av att alltid ha en inre kompass som leder dig.

🌍 Du får gemenskap med andra drivna ledare som förstår vad du går igenom och kan stötta och peppa! Det ger stöd på en nivå som vi inte kan uppnå på egen hand.

🌍 Du får lära dig leda dig själv på livets alla plan, inte bara fysiskt, tanke-och känslomässigt utan även på själens nivå eftersom du får förståelse hur livsenergi och vår energikropp fungerar vilket leder till att du kommer i kontakt med din egen kraft på flera plan än genom intellektet.

🌍 Du får större möjligheter att genomföra det du verkligen vill! När vi har en coach och en grupp som stöttar oss är det mycket mer troligt att vi faktiskt genomför det vi säger att vill och det vi verkligen drömmer om att göra!

 Varmt och hjärtligt välkommen till en unik utbildning med såväl bredd och djup!
Till en cirkel för oss som vill förändra världen genom att börja med oss själva!

13 MÅNADERS UTBILDNING

Varje modul inleds med en heldag en måndag varje månad av föreläsningar och övningar, enskilt och i grupp.

Vi möts online mellan 9-16 med pauser för fika och lunch. Tipset är att inte boka andra möten utan avsätta hela arbetsdagen när det finns möjlighet. Mellan kursdagarna rekommenderas du att reflektera på egen hand samt återkoppla till gruppen via vårt onlineforum. Utbildningen syftar mindre till att plugga fakta utifrån utan mer till att stå i din kraft, visa vem du är och ge uttryck för dina tankar, reflektioner och ge andra återkoppling inifrån din egen sanning.

Vi möts online via Zoom, du kan ansluta hemifrån eller från din arbetsplats om du kan vara ostörd. Har du inte möjlighet att vara med live vid något tillfälle, kan du ta del av inspelningen och göra övningarna i efterhand.

Utbildningen kräver inte att du redovisar skriftliga uppgifter om du är närvarande varje kursdag. De dagar du är frånvarande förväntas du återkoppla i efterhand för att få intyg om fullföljd utbildning.

ÅTERTRÄFFAR OCH SUPPORT

Varannan vecka, två veckor efter utbildningsdagen, har vi en kortare  ”incheckning” om ca 90 minuter. Här finns möjlighet att dela personligt och få coaching och support av Anna och gruppen. Även återträffarna spelas in så de som inte har möjlighet att närvara kan lyssna i efterhand.

GÄSTFÖRELÄSARE

På vissa moduler kommer du att få möta gästföreläsare som är specialister på sina respektive ämnen och ledare i sina verksamheter. Personer som varit mina egna coacher, lärare och samarbetspartners. Föreläsningarna kan bli andra dagar och tider än våra gemensamma måndagar, men kommer annonseras i god tid och spelas in om du inte har möjlighet att vara med live.

Kursdatum

Datum för 2024 kommer snart!

UTBILDNINGENS KUNSKAPSBAS 
OCH VÄRDEGRUND

Teori och praktik i utbildningen är hämtad både från västerländsk forskning och evidens samt inspirerad av tusenåriga traditioner från världens ursprungsbefolkningar.

 En hållbar utveckling innebär att vi tillgodoser dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjlighet att tillfredsställa sina behov. Det innebär att vi måste leva på ett sätt idag som innebär att framtida generationer ska kunna ha samma möjligheter som vi.

Denna utbildning är ett sätt att medvetandegöra och tillvarata hur vi var och en kan leva ett mer hållbart, jämställt och medvetet liv så att vi kan leda andra I att göra detsamma.

Västerländsk psykologi och beteendevetenskap. 
Under utbildningen hänvisas teori och forskning från Kognitiv Beteendeterapi KBT, ACT Acceptance Commitment Therapy, samtalstekniken MI Motiverande Intervju, Lösningsfokuserad Samtalsmetod, Mindfulness, Sociologisk forskning presenterad av Brené Brown med flera.

Visdom från världens ursprungsbefolkningar. Teori och antropologisk forskning kombineras med Annas kunskaper då hon vidareutbildar sig idag kontinuerligt genom egna möten och organiserade samarbeten med ursprungsbefolkningar i Peru.

Som deltagare i Annas utbildningar får du alltid förhandsinfo och inbjudan att delta på föreläsningar och workshops när samarbetspartners från Peru kommer till Sverige. Kostnader för workshops, sessioner tillkommer liksom egna omkostnader för ev resor.

Månad 1. Att vandra i skönhet – vägen till ett medvetet liv

Den första utbildningsdagen går vi igenom olika sätt för att kunna stilla sinnet och lyssna inåt. Du får lära dig enkla tekniker för djup avslappning. 

Månad 2. Styrka och sårbarhet – att gå från rädsla till tillit

Vad innebär det att visa sig sårbar? Hur kan vi agera med mod och integritet? Som ledare har vi allt att vinna på att utforska dessa områden då vi kan släppa självcentrerad osäkerhet och tvivel på vår egen förmåga och i stället möta andra på ett öppet inkännande sätt. 

Månad 3. Att svara på kallelsen

Vilka är mina största gåvor, talanger? Hur kan jag se, erkänna och omfamna dem i mig själv och hur kan jag dela dem med världen? Du blir tryggare i att hålla flaggan högt och ta täten i förändringsarbetet som världen så väl behöver just nu.

Månad 4. Ayni - integritet och generositet

Denna månad är temat identitet och vi reflekterar över hur hållbarhet börjar inifrån. Du får en introduktion till begreppet Ayni. I stället för att mäta framgång i personlig vinning kan vi skifta vårt sätt att tänka och i stället värdera framgång i grad av generositet, förmåga till medkänsla och i vilken utsträckning vi bidrar till det högsta bästa för hela planeten.

Månad 5. Ett barn av Moder Jord

Den här månaden reflekterar vi över vem vi tjänar? Tjänar vi ett system som inte tjänar världen på ett hållbart sätt så är nu tiden inne att tänka om. Vi kan tjäna pengar genom att tjäna våra kunder på ett sätt som tjänar Moder Jord. 

Månad 6. I mörkret vilar ljuset – att omfamna det som är svårt

Denna månad utforskar vi hur vi bäst kan hantera erfarenheter av sjukdom, personlig sorg och kriser, professionella motgångar och hur vi möter andra som befinner sig i svåra situationer. 

Månad 7. Support och ömsesidigt utbyte

Återigen gör vi en djupdykning i oss själva och svarar ärligt på frågan vad vi behöver för att verkligen ta hand om oss själva och därifrån ge vidare det bästa vi har. Vi har alla så inpräntade mönster i oss själva att vi prioriterar andras behov först. 

Månad 8. Gemenskap på lika villkor

Jämställdhet är en av de viktigaste punkterna i Agenda 2030 och vi ägnar denna månad åt att se hur vi själva kan bidra till en förändring.

Månad 9. En ny himmel och en ny jord

Denna månad utforskar vi vår relation till andlighet, i definitionen att vi människor förenas i en kraft större än oss själva som somliga benämner gud, andra benämner den som ren kärlek. 

Månad 10. Skuggarbete – att omfamna allt vi är

Vi människor projicerar gärna egenskaper vi inte vill kännas vid på andra människor. Att skapa fredliga, inkluderande och hållbara samhällen, som är ett av de globala målen, börjar med oss själva. Här lär vi oss tekniker som är till stor hjälp vid konflikter.

Månad 11. Rötter och vingar – balans i det inre och yttre

Vi utforskar sätt att leva ett liv i balans såväl fysiskt, känslomässigt, mentalt, socialt och andligt. Vi tittar på hur andra kulturer än väst ser på hälsa och hur de kan lära oss att bibehålla en hög energinivå. 

Månad 12. Den Visa Kvinnan – intuitivt ledarskap

Vi utforskar intuitionen som inte är en extrasensorisk förmåga utan en högt utvecklad överlevnadsfunktion, även kallad magkänsla. Vi tittar på forskning på området och hur vi kan utveckla denna förmåga ytterligare. 

Månad 13. Mitt liv är mitt budskap – att vara vår egen ledstjärna

När vi väljer och följer vår sanning väljer andra att följa oss vilket är vad sant ledarskap handlar om. Vi sammanfattar året som gått och du får möjlighet att reflektera över hur ditt liv och ledarskap har utvecklats. 

$

LÄS MER om utbildningen

Här kan du ladda ner en PDF där du får veta alla detaljer om utbildningens upplägg:

E-BOK: SKÖNHETENS VÄG LEDARSKAP

UTBILDNINGEN VÄNDER SIG TILL DIG SOM VILL:

N

UTVECKLA DIG OCH FÖRETAGET

Är företagare eller ledare och vet att vägen till företagets utveckling, ett tydligare ledarskap och professionalitet går genom din egen personliga utveckling!

N

LYSSNA TILL DIN INRE VÄGLEDNING

Har en längtan att utveckla din förmåga att höra och lita på din inre vägledning.

N

VARA VÄGVISARE

Vet att Du är en vägvisare för andra och är redo att kliva fram och hålla flaggan ännu högre – att nå ut till fler och påverka mer när du leder genom att föregå med exempel.
N

FÖRÄNDRA SYNEN PÅ FRAMGÅNG

Du vill förändra synen på framgång från personlig vinning till ett synsätt där framgång är hur vi bäst tjänar andra och tjänar planeten genom hållbarhet, generositet och medkänsla.

N

VARA DEL AV EN GEMENSKAP

Du vill vara del av en stödjande och inspirerande gemenskap tillsammans med andra kvinnor med stark drivkraft.

EFTER AVSLUTAD UTBILDNING HAR DU FÅTT MED DIG VERKTYG FÖR ATT:

 • Fördjupa din kunskap om dig.
 • Kommunicera inifrån och ut.
 • Ta hållbara beslut.
 • Lyssna på din intuition.
 • Finna stöd för resten av livet.

Investering, betalning och avtal

 

Ledarskapsutbildningen månadsavgift

 

Utbildningen faktureras månadsvis om du inte har andra önskemål. Pris 2600 kr + moms per månad under 13 månader 

 

 

EARLY BIRD – Erbjudande!

Boka plats på Skönhetens Väg Ledarskap i tid, och du får två privata vägledningssessioner  under året. Vi boostar ditt ledarskap med en kartläggning av ditt liv och ledarskap i samband med utbildningsstart som vi sedan följer upp, vilket kommer att lysa upp din vandring längs Skönhetens Väg ännu tydligare!

 

Avtal

 

Avtalsmässigt förbinder du dig att köpa och betala hela utbildningen även om du väljer att hoppa av i förtid eftersom ingen annan kan få din plats sedan utbildningen väl startat. Du får del av hela utbildningen även om du inte kan vara med live eftersom allt spelas in och du kan lyssna och göra övningarna i efterhand. Två veckors ångerrätt gäller från dagen då du fått din plats skriftligt bekräftad via mail.

 

 

 

TIPS! Är du egen företagare kan det finnas möjlighet att söka stöd för kostnaden för denna utbildning, tex tillväxtcheck eller jämställdhetscheck eller andra former av stöd från Tillväxtverket. Kolla upp vad som gäller i din region och kontakta mig så formulerar jag en offert just för din verksamhet!

 

AVTAL

Avtalsmässigt förbinder du dig att köpa och betala hela utbildningen även om du väljer att hoppa av i förtid eftersom ingen annan kan få din plats sedan utbildningen väl startat. Du får del av hela utbildningen även om du inte kan vara med live eftersom allt spelas in och du kan lyssna och göra övningarna i efterhand.

Undantaget är om du inte kan vara med pga allvarlig sjukdom och kan uppvisa läkarintyg. Ingen återbetalning sker av redan fullföljd utbildning utan från sjukdagen.

Två veckors ångerrätt gäller från dagen då du fått din plats skriftligt bekräftad via mail. 

Ansökan

Du som vill vara med gör en ansökan för att bli antagen. Skicka ett mail och berätta om dig själv, din verksamhet i världen, jobb och privat, och vad det är som kallar dig att söka till denna utbildning.

Jag tar kontakt för ett samtal via telefon eller online. Antagning sker löpande och när du blivit antagen betalar du in anmälningsavgift 1500 kr för att säkra din plats.

Om du inte blir antagen – vem utbildningen inte är för

Utbildningen är inte för dig som är intresserad av personlig utveckling endast för din egen skull.

Utbildningen riktar sig till dig som vill samskapa med andra och verka i världen utifrån utbildningens teman.

Utbildningen kräver att du har tid och möjlighet att genomföra den i år. Även om viljan och önskan finns kan det vara bättre att avvakta om du just nu har en instabil livssituation vad gäller jobb, ekonomi, familjesituation eller om hälsan sviktar.

Det är inget hinder att du varit sjukskriven men bör ha kommit en bit på vägen till återhämtning. Denna utbildning bör inte betraktas som en del av rehabprocessen under en sjukperiod. Däremot kan den vara en del av en vidareutbildning/omskolning om du är i läge att byta bransch efter en sjukskrivning.

Jag som kursledare kommer att ställa frågor om din livssituation vid en intervju. Jag förbehåller mig rätten att säga nej om min bedömning är att det inte är läge just nu pga din livssituation, hälsa, personlig mognad eller förväntningar på utbildningen som inte överensstämmer med vad den är tex. att den ska göra dig frisk, att utbildningen i sig ska leda till ett nytt jobb.

Målsättningen är att de som påbörjar utbildningen ska ha rätt förutsättningar för att fullfölja den. 

NÄSTA KURSSTART 2024

Datum kommer snart! Gör en intresseanmälan redan nu genom att skicka ett mail där du berättar:

 1. om dig själv,
 2. om din verksamhet i världen,
 3. om jobb och privat och
 4. vad som kallar dig att söka till denna utbildning.

Skicka mailet till anna@annalarsson.org så kontaktar jag dig för ett samtal via telefon eller online. Antagning sker löpande.