fbpx

Fira Internationella Kvinnodagen 8 mars med oss!

En sann ledare är en person som kan se och verka för lösningar. En sann ledare är inte rädd att bli ifrågasatt – tvärtom! En sann ledare kan se den större bilden och stå upp för allas bästa.

Men att stå upp för det som är rätt och sant är inte att välja den enkla vägen. Denna kväll kommer Skellefteås Bröllopsdrottning Nina Nyman att berätta om hur hon mött och hanterat skuggsidorna i bröllopsbranschen under sina 10 år som ägare av Bröllopstudion i Skellefteå.

Vad innebär ledarskap i en tid av förändring? Och vad innebär kvinnligt ledarskap?

Anna Larsson och Nina Nyman hälsar dig välkommen till en inspirerande och tankeväckande kväll. Varmt välkommen till The Great Northern tisdag 8 mars!

Biljetten kostar 100 kr och då ingår fika. Överskottet går till Mama Selmiras Medicinal Garden, ett projekt för reforestation i Amazonas. Läs mer om projektet i Amazonas här:

https://gofund.me/aa73a24e

Program

17.30 Dörrarna öppnar, mingel och kaffe

18.00 Anna Larsson och Nina Nyman hälsar välkomna. Nina berättar om sin resa som ledare i bröllopsbranschen.

Ca 19.00 Paus

Ca 19.15 Frågor och reflektioner

20.00 Tack för ikväll!

Ingen online- livestreaming av detta event. Välkommen att möta oss på plats i Skellefteå! Vi sitter vid fikaborden i restaurangen på The Great Northern under föreläsningen, ingen trängsel.

BOKA BILJETT HÄR

Ingen återbetalning av köpt biljett. Vid förhinder kan platsen överlåtas till en vän.

https://simplesignup.se/event/189823-internationella-kvinnodagen-kvinnligt-ledarskap-foer-en-ny-tid

Om Nina Nyman – Bröllopstudion


Nina Nyman är Sveriges första klänningsmäklare av brudklänningar. Nina var före sin tid när hon grundade Bröllopstudion i Skellefteå 2011.

Butiken blev snabbt känd för sin personliga service och kärleksfulla bemötande. Klänningar skickas från hela landet och blivande brudar åker långt för att hitta sin favorit bland de hundratals begagnade brudklänningarna i butiken.

Idag har tiden hunnit ikapp Ninas idé. Medvetna brudar väljer klimatsmart second hand i första hand. Ninas verksamhet har utvecklats till att idag också erbjuda personligt utformade bröllopsceremonier.

Bröllopstudion är det hållbara alternativet där allting utgår från den fria viljan.

Om Anna Larsson – Skönhetens Väg


Anna Larsson brinner för att se en mer hållbar och medveten värld skapas. Hon hjälper idag människor att se hur världens ursprungsbefolkningar som levt i harmoni med Jorden, naturen och andra levande varelser i tusentals år kan visa oss vägen till ett medvetet liv.

Anna är vägvisare för de som är redo att ta på sig ledartröjan och vara medskapare för en ny värld som bygger på samarbete mellan människor i harmoni med naturens krafter.
Anna kallar det Skönhetens Väg.

Anna Larsson driver sitt företag från Skellefteå där hon bor och håller uppskattade föreläsningar och utbildningar online, i Norra Sverige, i Österbotten i Finland och leder grupper till Peru. Dessutom arrangerar hon regelbundet utbildningar med lärare från ursprungsbefolkningen i Peru som kommer till Europa och undervisar. Anna är också författare till boken Skönhetens Väg – att leva med medvetenhet och mening.