fbpx

Varmt välkommen till en retreatdag för själen!

I den tid och det tempo vi lever är det väldigt lätt att springa ifrån sin egen själ. Vi tappar bort vad vi drömmer om, vad som ger oss glädje och då förlorar tillvaron så mycket av sin mening. Syftet med denna dag är att hjälpa dig att hitta tillbaka till dina drömmar, till det som ger dig glädje och att leva ett medvetet och meningsfullt liv.

I alla tider har människor vetat att ett avslappnat tillstånd gör att vi kan få kontakt med vårt inre och komma i kontakt med vår själ. I nutid är det vetenskapligt bevisat att meditation är till stor hjälp för att må bra, och syftet med dagen är lära oss mer om oss själva. Vägledd avslappning hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och ditt medvetande på ett nytt sätt. När vi kommer i kontakt med fler dimensioner av oss själva, det vi kallar för vår egen själ, får vi tillbaka livskraft. Vi känner oss helare, vi får tillbaka glädje och livet känns lättare att leva. Under dagen kommer vi att göra vägledda inre resor, vägledda med såväl ord, tystnad och med trumma som hjälper oss att komma i djup avslappning. Det finns också gott om utrymme för reflektion och egen tid.


DET HÄR ÄR EN DAG FÖR DIG SOM

* står stadigt med fötterna på jorden, och känner att du vill fördjupa din kunskap om ditt inre.
Vill lära dig mer om själens språk, myter, bilder och symboler.

* längtar efter gemenskap med andra medvetna vänner, nära möten och givande samtal. Du vet att det är helande att få dela sina upplevelser med andra, och att vi lär oss genom att lyssna.

* har jobbat med dig själv och kan ta ansvar för dina egna känslor och reaktioner. Du är fullt medveten om att all förändring kommer inifrån oss själva och att ingen annan bär ansvar för hur vi mår. Ingen annan kan heller ”fixa” oss.

Den här helgen är INTE för dig om du just nu lider av depression, psykisk ohälsa eller inte mår bra fysiskt. Retreatdagen handlar om att lära sig tekniker för att komma i kontakt med sitt inre. Det är inget terapeutiskt syfte, så om du inte mår bra behöver du söka annan hjälp i första hand.

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER

”När själen får ta plats kommer vi i kontakt med vår innersta längtan, våra behov och vad som är viktigast för oss. Retreatdagen gav ett viktigt andrum och en tydligare riktning framåt i mitt ledarskap. Ta chansen att komma hem i själ och hjärta, den finaste gåvan du kan ge dig själv”

Anette Strömquist, Organisationsutvecklare, LaBranche

VARMT VÄLKOMMEN!

Varmt välkommen till en dag att hämta kraft och livsglädje inför våren, inför sommaren och resten av livet! Att ge vårt inre och vår själ tid, kärlek och återhämtning är det viktigaste vi kan göra för oss själva för att på längre sikt leva ett hållbart och medvetet liv. Vi gör en viktig insats för oss själva, för andra omkring oss och för världen när vi ger oss tid för återhämtning. Helgens insikter kommer att leda till nya perspektiv på livet och din tillvaro, som också kommer vara till hjälp för dig längre fram.

TID, PLATS, PRIS OCH ANMÄLAN

Vi möts på Skellefteå Saltzon lördag 6 maj 10-17. Vi bjuder på kaffe, te, frukt och choklad. Lunch kan tas med eller köpas på stan under lunchpausen. Retreatdagen kostar 1250 kr och betalas med swish eller faktura. Anmälan är bindande, om du får förhinder kan platsen överlåtas till en vän. Återbetalning sker endast vid inställt event.

BOKA PLATS

https://simplesignup.se/event/203917

Betalning med Swish till 1234-00 21 35 eller skicka ett mail till anna@annalarsson.org med fakturaadress så får du en faktura.

ATT TA MED
* egen yogamatta/liggunderlag, en filt och kanske kudde.
*varma sockar eller tofflor, och gärna en varm kofta.
* papper och penna om du vill anteckna.
*egen lunch och gärna en smörgås eller smoothie om du önskar matigare mellanmål.

TIPS!
För en ännu mer avslappnad helg, kombinera dagen med hotellövernattning i Skellefteå. På visitskelleftea.se finns hotellpaket i olika prisklasser för fredag- och lördagkvällar. En rekommendation är att se till att ha en ledig dag på söndagen för att vila och integrera.