fbpx

Välkommen till Bokcirkeln Skönhetens Väg. Det är en inre resa vi gör tillsammans under sex veckors tid!

Kärnan i boken Skönhetens Väg – att leva med medvetenhet och mening är att allt börjar med oss själva. Bokcirkeln Skönhetens Väg är platsen där vi tillsammans utforskar hur!

Du kan se fram emot en inre resa i gemenskap med vänner som liksom du känner kallelsen att leva ett helt och medvetet liv. Det var aldrig meningen att vi skulle göra allt själva. Vi behöver varandra och denna cirkel är en plats för att mötas och en plats där vi kan tillåta oss vara allt vi är.

Efter våra sex veckor tillsammans har du allt du behöver i form av inspiration och material för att starta en egen cirkel – kring boken Skönhetens Väg eller något annat tema som kallar dig!

Du får:

  • En fördjupning av bokens budskap
  • Lära dig mer om traditionen från Peru
  • Möjlighet att reflektera – vad innebär de fyra riktningarna för just dig?
  • En plats att dela upplevelser
  • En cirkel av gemenskap och stöd
  • Inspiration och material för att hålla en egen cirkel med vänner
  • En introduktion till årsprogrammet Skönhetens Väg som startar i juni

Tid och plats

Vi möts i cirkel varannan onsdag, jämna veckor

21 april Söder
5 maj Väster
19 maj Norr
2 juni Öster

Vi möts varannan onsdagkväll 18.30 – 20. 30 på Zoom. Det är inget krav att du läst hela boken innan kursen startar, utan kan läsa kapitel för kapitel under utbildningens gång. Första timmen på våra träffar blir i undervisningsform genom föreläsningar, vägledda meditationer och övningar. Utbildningsdelen spelas in och du får tillgång till den i efterhand och kan lyssna igen. Andra delen av kvällen delar vi våra personliga upplevelser och denna del spelas INTE in.

Pris och betalning

Priset är 1990 kr inkl moms för plats i cirkeln för privatperson. Betalas till Swish eller bankgiro, kan delas upp på två delbetalningar. Faktura till företag pris exkl moms.

Boken Skönhetens Väg ingår ej, den behöver du beställa i förväg. Den kan beställas här. Vill du köpa ett signerat exemplar skicka ett mail till anna@annalarsson.org.

Det är inget krav att ha planer på fortsatt utbildning för att vara med i bokcirkeln – den är ett fristående program! Om du är med i bokcirkeln och senare väljer att gå årsprogrammet Skönhetens Väg De fyra Riktningarna får du avdrag på kursavgiften med motsvarande summa som bokcirkeln kostar.

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till anna@annalarsson.org. Berätta lite om dig själv och varför du vill vara med. Varmt välkommen – vi ser fram emot att ses i cirkeln!