fbpx

Din Inre Ledare 25 September kl 11-12

Varmt välkommen till ett möte med Din Inre Ledare!

Under detta lunchmöte på Zoom får du en kort introduktion till de fyra riktningarna på Skönhetens Väg. De fyra riktningarna representerar årstiderna, väderstrecken men också fyra aspekter av vårt eget medvetande: kroppsligt, mentalt/känslomässigt, själsligt och andligt.

Därefter får du luta dig tillbaka för att bli vägledd i en inre resa där du möter en aspekt av din egen själ – din inre ledare. I ett avslappnat medvetandetillstånd får du ställa frågor och få svaren du behöver inifrån dig själv.

På Skönhetens Väg använder vi olika sätt att komma i kontakt med naturen och vårt eget inre, och det här är ett sätt. Vi kallar det inre resa hellre än meditation, eftersom det inte är stillheten i sig vi söker, utan ett möte, kontakt och kommunikation.

Att kunna stilla sitt sinne är bara det första steget till att kommunicera, kalla in och samarbeta med naturkrafterna och vårt inre.

Det blir en spännande timme tillsammans, som kan ge dig kraft, vägledning och riktning. De svar du behöver för nästa steg på ditt livs resa!

Du behöver papper och penna och en plats där du kan stänga om dig och vara ostörd. Har du inte möjlighet att vara med live får du inspelningen på mail och kan göra resan i efterhand.

Eventet är kostnadsfritt men du behöver anmäla dig för att få länken, senast torsdag 24 september.

Välkommen!

Anmälan via denna länk:

https://www.subscribepage.com/j0q0u1