fbpx

Varmt välkommen till ett möte med Din Inre Ledare – måndag 19 april kl 16.00

Logga ut från jobbet och checka in på dagens viktigaste möte – mötet med dig själv!

Du får en kort introduktion till de fyra riktningarna på Skönhetens Väg.

De fyra riktningarna representerar årstiderna, väderstrecken men också fyra aspekter av vårt eget medvetande: kroppsligt, mentalt/känslomässigt, själsligt och andligt.

Därefter får du luta dig tillbaka för att bli vägledd i en inre resa där du möter en aspekt av din egen själ – din inre ledare. I ett avslappnat medvetandetillstånd får du ställa frågor och få svaren du behöver inifrån dig själv.

På Skönhetens Väg använder vi olika sätt att komma i kontakt med naturen och vårt eget inre, och det här är ett sätt. Vi kallar det hellre inre resa än meditation, eftersom det inte är stillheten i sig vi söker utan möte, kontakt och kommunikation. Att kunna stilla sitt sinne är bara det första steget till att kommunicera, kalla in och samarbeta med naturkrafterna och vårt inre.

Det blir en spännande timme tillsammans, som kan ge dig kraft, vägledning och riktning. De svar du behöver för nästa steg på ditt livs resa!

Du behöver papper och penna och en plats där du kan stänga om dig och vara ostörd.

Eventet är kostnadsfritt, anmäl dig gärna så får du också länk till inspelningen i efterhand. Vi möts på Zoom och eventet kommer spelas in. Anmäl dig här:

https://www.subscribepage.com/y8v9y3

Länk till event på Facebook som du gärna får gilla och dela:

https://www.facebook.com/events/1198418440676234

Länk till mötet måndag 19 april 16.00

https://us02web.zoom.us/j/86375178580

Meeting ID: 863 7517 8580