fbpx

Upplev en eldceremoni vid midsommartid i sommar!

En oförglömlig kväll som kommer att ladda dig med kraft, energi och känslan av att vi tillsammans med varandra, med elden och naturen skapar magi.

Med hjälp av elden, trumman och platsens magi får du göra en inre resa där du får öppna upp för insikter om vad du behöver just nu för att leva det liv du drömmer om.

Efter ceremonin fikar vi tillsammans vid elden, och du får veta mer om resan till Peru som jag gjorde tillsammans med en grupp i mars. Jag vet att vi alltid är vägledda, och jag har aldrig känt det så starkt som under denna resa. Jag berättar om Dona Epiphania och Don Hebe från Anderna som vi mötte, den kunskap de förmedlat och vad vi kan lära av dem här i vår del av världen.

Vi avslutar kvällen med att alla som vill är med och spelar in en videohälsning som vi skickar till Mama Selmira från Shipibo i Amazonas! Mama Selmira berörde så många när hon var i Skellefteå. Nu håller hon på att tillfriskna från Covid-19 och tanken är att förmedla en hälsning att vi tänker på henne och hennes familj!

Det blir en kväll att hämta kraft och glädje ur resten av sommaren!

Vi träffas på parkeringen vid Höghuset och Hälsocentralen i Ursviken för gemensam färd mot gravhögarna i Harrbäcksand.

Det är en härlig kraftplats där skogen, havet och berget möts!

Tid: 18.00 -21.00

Plats: Höghuset och Hälsocentralens parkering i Ursviken. Kom i god tid så att vi 18.00 kan samåka till kraftplatsen.

Använd gärna diskussionen här i evenemanget om du vill hitta någon att samåka med från Skellefteå till Ursviken.

Pris: 250 kr inkl moms

Anmälan: via PM eller mail till anna@annalarsson.org senast måndag 15 juni. Det räcker alltså inte bara att klicka ”kommer” i evenemanget.

Ta med: Eget fika, gärna termos med varm dryck, kläder efter väder, sittunderlag och egen trumma eller skallra om du har en!
Vi är utomhus hela kvällen, så ta med varma kläder.

Betalning: 250 kr till SWISH 1234- 00 21 35, märk betalningen med ditt namn, eller kontant

Vi håller visionen att det blir en solig kväll! Vid ihållande regn blir vi tyvärr tvungna att ställa in eldceremonin eftersom trumman inte tål regn. I så fall meddelar jag samma eftermiddag i evenemanget.