fbpx

Helt klart Stjärnklar!

Inspirationsdag för ledare och företagare! 

Vill du vara självklar i det du gör och lysa klart som en stjärna?
Vill du få tillgång till naturkraften som finns inom dig?
Vill du inspirera andra med din kraft och energi?
Vill du få rätt saker gjorda, mer tid till det viktiga och skapa fantastiska resultat?

Då är det här för dig! Varmt välkommen till en inspirerande eftermiddag!


Du får lära dig att:

•    Ta hjälp av flödet från naturkrafterna och livsenergin i ditt företagande.

•    Använda din inre kraft fullt ut och skapa flöde i det du ska göra.

•    Bli klar™ med rätt saker, få mer gjort och mer energi – verktyg för att arbeta effektivare och mer hållbart.

•    Hantera din tid och energi och vandra längs Skönhetens Väg i ditt liv.


Genom kunskap och praktiska övningar får du verktyg för att ta ditt liv, ledarskap och företagande till en helt ny nivå.


Bättre resultat med inre kraft och yttre struktur. Helt klart Stjärnklar!


Tid och plats
13.00 Tisdag 14 december i Pansalen, The Great Northern, Skellefteå


Anmälan

LÄNK TILL ANMÄLAN https://simplesignup.se/event/185116-helt-klart-stjaernklar

Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Fika finns att köpa till självkostnadspris. Platsen kan överlåtas till en vän eller kollega vid ändrade planer. No-show 150 kr. Vid sjukdom samma dag, var snäll och meddela snarast.

Om Självklar ledare

Ledarutvecklingsprogrammet Självklar ledare bygger på konceptet Bli klar™. Genom att utveckla dina unika förmågor och ditt förhållningssätt, och göra rätt saker på ett bra sätt, kan du frigöra stora mängder energi och kraft. Energi och kraft som du kan använda till att göra och vara ännu bättre, för dig själv och för andra. Med din längtan och inre drivkraft som motor kan du skapa ett liv som ger dig det du vill ha samtidigt som du hjälper andra och bidrar till en bättre värld.


OM ANNA LUNDQVIST

Anna föreläser och utbildar i konsten att få rätt saker gjorda, coachar och utbildar ledare samt hjälper organisationer att skapa utveckling och tillväxt på ett hållbart sätt. Anna är i grunden civilingenjör och internationellt certifierad ICC coach med 25 års erfarenhet av ledarskap och utbildning. Anna är också diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare, reiki-master och certifierad andningsinstruktör samt författare till boken boken Bli klar: Få rätt saker gjorda på jobbet.


Om Skönhetens Väg

Skönhetens Väg ger inspiration och kunskap om hur tidlös visdom från världens urfolk är till hjälp för oss idag. Du får lära dig hur kropp och själ hör ihop och hur vi kan leva ett medvetet liv, ett självklart ledarskap och ett hållbart företagande.Du får lära känna fyra av naturens grundläggande krafter och hur de kan visa oss vägen till ett liv i harmoni. De fyra krafterna gör oss medvetna om hur vi kan släppa taget om det som inte tjänar oss, att det är möjligt att leva fri från rädsla, hur vi kan svara på vår själs kallelse och att fullt ut uppleva kraften i ett medvetet val.


OM ANNA LARSSON

Anna utbildar, stöttar och inspirerar ledare och företagare som vill förändra världen genom ett medvetet ledarskap. Annas vision är att vi med hjälp av visdom och kunskap från världens ursprungsbefolkningar, inspirerade av deras relation till naturen skapar en medveten värld!
Annas utbildningar bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år, och hur vi praktiskt kan tillämpa kunskaperna i vår tid med stöd i modern forskning och beteendevetenskap. Anna har de senaste åren samarbetat med lärare från urfolken i Peru genom att organisera event i Sverige och resor till Peru. Anna är utbildad socionom och har tidigare arbetat inom socialtjänsten och inom IT med support och mjukvaruutveckling.

LÄNK TILL ANMÄLAN HÄR>>