fbpx

Låt slutet av maj bli början på en kärleksfull sommar!

I en vardag full med måsten och full av aktiviteter är det lätt att glömma bort att ta hand om den där grunden vi som par står på, förhållandet. Att ge varandra tid och omsorg. Det är så lätt att köra fast, vi tänker och fungerar olika och ibland känns det som att kommunikationen inte alls fungerar.

Vi erbjuder här en möjlighet till friskvård för förhållandet, att pausa vardagen och landa i lugna, natursköna Renbergsvattnet.

Spendera två dagar med naturnära och avkopplande aktiviteter såsom att äta vid öppen eld, vandra någon av byns leder (guide finns tillgänglig om man önskar), grädda din egen pizza i den vedeldade bagarstugan och bada i den vedeldade bastun.

Det ingår en workshop om kommunikation som Anna Larsson och hennes man Peter Hedström håller i.

Forskning visar att lyckliga äktenskap inte bygger på att livet och relationen är fria från svårigheter. Relationer som bär bygger på ömsesidig känsla av samhörighet.Samhörighet kan stärkas när vi lär oss mer om kommunikation och
självkännedom.


För hur kan jag räkna med att min partner ska se mina behov om jag inte själv kan uttrycka dem? Ingen är tankeläsare – men alla kan lära sig bygga tillit!

Platserna är begränsade till tre par, retreaten hålls främst utomhus och fokus är att umgås inom sitt förhållande. Boende sker parvis i stuga alternativt i sovrum i den timrade bagarstugan eller i glampingtält. För bilder och mer info se www.melipona.se. Boende väljs vid anmälan.Datum och tid; 29 maj 2021 klockan 11 med lunch vid elden – 30 maj 2021 vi avslutar med lunch kl12.


Investering/ par; 5850 kr där samtliga måltider, uppehälle, kurs och utomhusaktiviteter ingår. Maten är så långt det går ekologisk.Anmälan till info@melipona.se, ange valt sovalternativ, ev allergier. Om du inte kan resa pga Covid 19, reserestriktioner där du bor eller att du själv blir sjuk gäller fri avbokning.

För mer praktisk information om gården i Renbergsvattnet och vårt naturnära boende se Johanna och Roberts hemsida www.melipona.se.Varmt välkomna!

Arr Melipona AB & Anna Larsson