fbpx

Varmt välkommen till en retreathelg för själen!

Vi möts i en lugn och välkomnande miljö, och bor två nätter i en alldeles egen kyrkstuga med anor från 1700-talet.

Under helgen kommer vi att göra vägledda inre resor, vägledda med såväl ord, tystnad och med trumma som hjälper oss att komma i djup avslappning. Det finns också gott om utrymme för reflektion och egen tid.

I alla tider har människor vetat att ett avslappnat tillstånd gör att vi kan få kontakt med vårt inre och komma i kontakt med vår själ. I nutid är det vetenskapligt bevisat att meditation är till stor hjälp för att må bra, och att vi kan läka trauman med hjälp av tekniker som sänker frekvensen på våra hjärnvågor.

Syftet med helgens retreat är lära oss mer om oss själva. Vägledd avslappning hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och ditt medvetande på ett nytt sätt. När vi kommer i kontakt med fler dimensioner av oss själva, det vi kallar för vår egen själ, får vi tillbaka livskraft. Vi känner oss helare, vi får tillbaka glädje och livet känns lättare att leva.

Du kommer att få vägledning att göra vad som kallas Soul Retrieval, att hämta tillbaka vår själ. Världens urfolk säger att när vi är med om händelser som överväldigar oss, som blir för svåra att hantera, så går en del av vår själ tillbaka till Moder Jord. Vi tappar kontakten med en del av vår livskraft.

I den tid och det tempo vi lever är det väldigt lätt att springa ifrån sin egen själ. Vi tappar bort vad vi drömmer om, vad som ger oss glädje och då förlorar tillvaron så mycket av sin mening. Syftet med denna helg är att hjälpa dig att hitta tillbaka till dina drömmar, till det som ger dig glädje och att leva ett medvetet och meningsfullt liv.

Du får göra tre vägledda inre resor, två på lördag och en på söndag. Den första resan får du möta din inre vägledare. En del av dig själv som kan komma att visa sig genom bilder, symboler eller som ett kraftdjur.

Den andra resan får du möta din egen själ. En aspekt av dig själv som du tappat kontakten med och kan ge dig insikter och viktig livskraft.

Den tredje resan får du möta ditt högre syfte. Här får du en glimt av ditt destiny, det storslagna äventyr du planerade för redan innan du föddes, så att du får riktning för ditt nästa steg.

DET HÄR ÄR EN HELG FÖR DIG SOM

  • står stadigt med fötterna på jorden, och känner att du vill fördjupa din kunskap om ditt inre.
  • Vill lära dig mer om själens språk, myter, bilder och symboler.
  • längtar efter gemenskap med andra medvetna vänner, nära möten och givande samtal. Du vet att det är helande att få dela sina upplevelser med andra, och att vi lär oss genom att lyssna.
  • har jobbat med dig själv och kan ta ansvar för dina egna känslor och reaktioner. Du är fullt medveten om att all förändring kommer inifrån oss själva och att ingen annan bär ansvar för hur vi mår. Ingen annan kan heller ”fixa” oss.

Den här helgen är inte för dig om du just nu lider av depression, psykisk ohälsa eller inte mår bra. Retreathelgen handlar om att lära sig tekniker för att komma i kontakt med sitt inre. Det är inget terapeutiskt syfte, så om du inte mår bra behöver du söka annan hjälp i första hand.

VARMT VÄLKOMMEN!

Varmt välkommen till en helg att hämta kraft och livsglädje inför vintern, inför det nya året och resten av livet! Att ge vårt inre och vår själ tid, kärlek och återhämtning är det viktigaste vi kan göra för oss själva för att på längre sikt leva ett hållbart och medvetet liv. Vi gör en viktig insats för oss själva, för andra omkring oss och för världen när vi ger oss tid för återhämtning. Helgens insikter kommer att leda till nya perspektiv på livet och din tillvaro, som också kommer vara till hjälp för dig längre fram.

VÄLKOMMEN TILL LÖVÅNGERGÅRDEN


Vår affärsidé är att via ett modernt och flexibelt arbetssätt göra konferenser till en ren fröjd, utan vare sig stök eller stress.
Vi vill också vara en del i den historiska tiden som närområdet har att erbjuda och låta den leva vidare till nästa generation.
Mat äter man i Lövångergårdens populära restaurang, där vi alltid jobbar hårt med hållbarhet och alltid svenskt kött och svensk kyckling och vegetariska alternativ.
Övernatta i en kyrkstuga med anor från 1700-talet. En stuga hos Lövånger Kyrkstad är renoverad med god standard men stugan har ändå fått behålla sin tidsenliga charm. Alla stugor har dusch och toalett och de flesta har pentry.
Kom och bo i stuga när du vill slippa all stress och ladda upp batterierna på nytt!

www.lovangergarden.se

ANMÄLAN

Skriv ett mail till anna@annalarsson.org eller PM och berätta om dig själv och vad som kallar dig med denna retreathelg. Meddela önskemål om kost (allergi, specialkost eller vegetariskt) när du anmäler dig så mailar jag vidare till Lövångergården. Du får egen stuga om inget annat anges. Åker du med en vän eller partner och vill bo tillsammans i tvårumsstuga, meddela detta. Priset är detsamma.

PRIS OCH BETALNING

Kurskostnad 2990 kr för privatperson inklusive moms och anmälningsavgift. Vid faktura till företag tillkommer moms. Delbetalning av kursen via Klarna är möjlig, kontakta mig vid anmälan.

Anmälningsavgift 1000 kr till SWISH 1234-002135 eller bankgiro 696-4274 säkrar din plats på utbildningen. Resterande belopp betalas senast vid kursstart.

Återbetalning av hela beloppet om du har förkylningssymtom på fredag morgon eller om kursen ställs in. Ingen återbetalning av anmälningsavgift om du får ändrade planer, men platsen kan överlåtas till annan.

Boendepaket 1950 kr inkl moms tillkommer och betalas på plats på Lövångergården för boende två nätter i enkelrum, egen kyrkstuga inklusive frukost, fika, två luncher och två tvårätters middagar.

HELGENS UPPLÄGG

FREDAG
Incheckning i stugorna från 15.
17.00 Cirkeln öppnar, presentation och info om helgen.
18:00 middag
Ca 19 -20 Introduktion till Soul Retrieval och helgens övningar.

LÖRDAG
Frukost i stugan, egen tid
9.30 Förmiddagsfika inleder dagen
10:00 Inre resa ”Möt din inre Vägledare”
12:00 Lunch och lunchvila
14:00 Inre resa ”Möt din egen själ”
15:00 Eftermiddagsfika och sammanfattning.
Egen tid
18:00 Middag

SÖNDAG
Frukost och egen tid, utcheckning ur stugorna
9.30 Förmiddagsfika
10:00 Inre resa ” Möt ditt högre syfte”
12 Lunch
13-13.30 Avslutning

OM ANNA LARSSON


Anna utbildar, stöttar och inspirerar människor som vill förändra världen genom ett medvetet ledarskap. Annas vision är att vi med hjälp av visdom och kunskap från världens ursprungsbefolkningar, genom att lära av deras relation till naturen skapar en medveten värld!
Annas utbildningar bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år. Du lär dig att praktiskt tillämpa kunskaperna i vår moderna tid och får stöd i modern forskning och beteendevetenskap.
Läs mer på www.annalarsson.org