fbpx

SKÖNHETENS VÄG ÄR HJÄRTATS VÄG

Varmt välkommen till en eftermiddag att möta varandra och oss själva på Skönhetens Väg som är Hjärtats Väg!


Vi som hälsar dig välkomna till Arboretum Norr i Umeå är Anna Larsson och Anna Kollberg. Anna Larsson kommer att berätta om Skönhetens Väg som är en del av en rörelse för att förändra världen till en medveten och kärleksfull plats för oss alla, vår planet och våra barn sju generationer framåt. Skönhetens Väg väver samman tidlös visdom och modern kunskap om hur vi kan bli mer medvetna om vad vi behöver släppa taget om, att det är möjligt att leva fri från rädsla, hur vi kan svara på vår själs kallelse och att fullt ut uppleva kraften i ett medvetet val.

I den mjuka gläntans famn i Arboretum Norr bjuder sen Anna Kollberg på ett klangbad – en bro till hjärtat! Vibrationerna från Annas harmoniserande gongar, klangskålar & Livstoner väcker & fördjupar det som är DU. Det som redan finns, innerst i kärnan. Ljuden svänger i samklang med den plats i dig där du kan vila i din egen inre frid. Där du vet att du är hel och har tillgång till ditt hjärtas superkrafter; där kärlek visar vägen till det högsta för dig och för helheten!Under klangbadet behöver du bara vila & ta emot medan Anna guidar, spelar & sjunger. Du kan sitta eller ligga, som det passar dig. Ta med det du behöver för att ha det skönt och hålla dig varm.


TID OCH PLATS
Söndag 12 september kl 13.00 – ca 15.30
Vi möts på parkeringen på Baggböle Herrgård. Till Arboretum Norr kan du åka bil, cykla från Umeå C längs älven, eller ta ettans buss till backens kyrka och gå de sista kilometrarna. Tänk på att strandpromenaden är avstängd vid nya brobygget en bit uppströms kyrkan.Kl 13.00 går vi tillsammans till platsen för vårt event. Vi hoppas på sol men kommer att ses oavsett väder!

PRIS OCH BETALNING
Pris 250 kr som betalas med kort vid anmälan via denna länk. Ingen återbetalning vid förhinder, men biljetten kan överlåtas till en vän. Begränsat antal platser.

ATT TA MED
Vi kommer att ses oavsett väder, så ta varma kläder, regnkläder och paraply om så behövs, sitt/liggunderlag och extra filt, (ibland blir en kall under klangbad) och en termos med varm dryck.

OM ANNA LARSSON
Anna Larsson från Skellefteå har en vision där vi med hjälp av visdom och kunskap från naturen själv skapar en medveten värld! En värld där vi lever i harmoni MED naturen och inte AV den. Anna Larsson skriver, föreläser och utbildar i konceptet Skönhetens Väg. Anna har lett resor till Peru och arrangerat event med lärare från Perus urfolk som kommit till Europa för att undervisa.Anna Larsson är socionom och har tidigare arbetat inom socialtjänsten och IT-branschen. Anna startade företag 2011 för att utbilda i det synsätt och de holistiska helandemetoder som var till så stor hjälp för Anna själv att hitta tillbaka till kontakten med naturen och att leva med medvetenhet och mening.


OM ANNA KOLLBERG, VOXANNA

Anna Kollberg är röstkonstnär & soundhealer som bistår dig med vibrationer som påminner hela ditt system om ditt naturliga tillstånd – om vem du verkligen ÄR. Hel & hemma i dig själv, här & nu! Anna hör harmonin som sjunger inuti allt och förmedlar den med lekande läkande klanger & Livstoner. Det är hennes bidrag till en mänsklighet som vilar i hjärtats nöjdhet och låter den värld vi vill leva skapas inifrån & ut, i lek & i samklang med hjärtats röst.

Anna upptäckte kraften i sin egen rösttoning på väg ur en livskris, och därifrån utvecklade hon sin metod. Idag kommer människor från hela världen till hennes företag VoxAnna för att ta emot sina unika Livstoner, aktivera sin slumrande potential och integrera ny medvetenhet. VoxAnna ger retreater, kurser, privata sessioner och utvecklar multimedia för ny medvetenhet.

Varmt välkommen till en dag att öppna sinnet och hjärtat för en känsla av hopp, för vetskap om att en annan värld är möjlig och för stolthet att du är en av de som kan göra skillnad i denna värld just nu.

Läs mer om Arboretum Norr: https://www.arboretum-norr.se/