fbpx

Välkommen att boka en oförglömlig vandring i vår! Vägledningsvandring är en privat coachingsession där vägledning och ceremoni kombineras med en gemensam vandring längs Skellefteälven, där vi hämtar kraft från Moder Jord och naturkrafterna!

Vägledningsvandring är för dig som tycker om att röra på dig, som tycker att tankarna klarnar i frisk luft och som känner att naturen är ditt främsta helande rum.

Vi kombinerar den meditativa rörelsen i vandringen med ett vägledande samtal. Vi stannar till längs vägen för att i ceremoni transformera det som inte längre tjänar oss, och hämta kraft och energi till det nya som är på väg in i ditt liv. Du får lära dig enkla ceremonier för att kommunicera direkt med naturkrafterna.


Vägledningsvandring är både för dig som vill bolla frågor kring personlig utveckling och relationer, och för dig som vill ha support att komma vidare i ditt företag. Vi tar hjälp av naturkrafterna i ceremoni för att kalla in det du vill ha mer av och för att förverkliga dina vilda planer och drömmar, och jag delar tankar som kan vara till hjälp för dig här och nu.

Vi möts vi på parkeringen vid Rovön i Skellefteå och går längs älven, om du inte har andra önskemål om plats. Du tar med dig tankar och frågor som du vill ha vägledning kring och kläder efter väder! Vi ställer inte in för att det regnar.


En vägledningsvandring om 90 minuter kostar 1800 kr. För faktura till företag tillkommer moms. Vill du veta mer boka gärna ett kostnadsfritt samtal. Bokar du fyra eller fler sessioner blir kostnaden 1500 per session.

Bor du långt från Skellefteå kan du boka en vägledningssession på distans. Vi möts då på telefon vilket gör att du kan vara ute i naturen under vår session och göra en vandring på hemmaplan!

Till Bokningssidan:

https://www.bokadirekt.se/places/anna-larsson–20629