fbpx

En Midvinterhälsning till dig där jag tackar för allt du gjort för världen under året som gått. Tack för att du bidrar till att sprida ljus, fred och medvetenhet. Nu hoppas jag du har möjlighet att njuta av välförtjänt vila.

Som gåva får du här e-boken Ceremoni för det nya året att ladda ner och/eller skriva ut, för att göra en ceremoni vid Vintersolståndet eller vid nyår.

Materialet är en vägledning för att göra ett kärleksfullt avslut med året som gått och en kraftfull ceremoni för det kommande året.

Förhoppningen är att kraften i din egen önskan och längtan möter livet självt i ceremoni, och att det mötet gör att det nya året blir ditt bästa någonsin!

E-boken och länken till den via detta mail är du fri att dela med vänner – världen behöver allt ljus den kan få, så att samlas i ceremoni är kanske det mest kärleksfulla vi kan göra för Moder Jord och allt liv just nu.

Jag kommer att ha semester nu, för att vila när naturen vilar. Tillbaka 26 januari. Önskar dig all glädje och ser fram emot att ses igen 2022!

LADDA NER BOKEN HÄR>>