fbpx

SKÖNHETENS VÄG – MEDVETET LEDARSKAP FÖR EN NY TID

En holistisk ledarskapsutbildning för kvinnor som vill skapa en bättre värld

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webinar där du får veta mer om utbildningen som börjar måndag 5 oktober.

Info om utbildningen

Vår värld är i ett desperat behov av ett nytt ledarskap och av ledare som vill bana väg för en ny tid. En högre medvetenhet behövs på arbetsplatser, i politiken, i organisationer och i små och stora företag. Den behövs hos föräldrar och bland barn som växer upp liksom i alla våra nära relationer inklusive relationen till oss själva.

Vår värld behöver dig som drivs av att skapa ett medvetet och hållbart liv för dig själv och för våra barn i flera framtida generationer.
Jag heter Anna Larsson och jag har skapat denna unika ledarskapsutbildning för kvinnor som vill ta täten och kliva in i den ledarskapsroll som kallar dig. Som vill vara med och skapa en bättre värld. På ditt unika sätt.

Det här är för dig som är:

  • ledare – som vill leda dig själv, medarbetare och företaget eller organisationen mot hållbarhet på alla nivåer
  • företagare – som genom ditt företag vill bidra till en bättre värld på ditt unika sätt
  • förälder eller lärare – som vill leda våra barn på ett sätt som hjälper dem att utveckla sin unika potential för att bidra till en planet för alla
  • vägledare för andra oavsett din position – och vill visa på möjligheten att leva ett hållbart liv

Varmt välkommen till en spännande kväll!

Du har möjlighet att ställa frågor om du är med live. Vill du lyssna men har inte möjlighet att vara med live, anmäl dig ändå så får du inspelningen i efterhand via mail.

Du förbinder dig inte till någonting genom att delta i webinaret. I din anmälan godkänner du att ta emot nyhetsbrev men kan avanmäla dig från dessa när som helst.

Dagen innan eller senast samma dag får du ett mail med info om inlogg och länken till webinaret, plattformen vi möts på är Zoom. Oavsett om du deltar live eller ej får du inspelningen i ett mail dagen efter så att du kan lyssna igen.

http://simplesignup.se/event/167642-skoenhetens-vaeg-ledarskap-webinar